Mitä magic bullet tarkoittaa slangissa?1. : lääke tai hoito, joka parantaa sairauden nopeasti ja helposti aiheuttamatta huonoja vaikutuksia. 2. : jotain, joka ratkaisee vaikean ongelman helposti. Koulutusjärjestelmämme korjaamiseen ei ole olemassa mitään taikaluotia.

Mistä termi ”taikaluoti” on peräisin?

Vuonna 1907 Paul Ehrlich keksi termin ”taikaluoti” eli luoti, joka osuisi kohteeseensa virheettömästi eikä aiheuttaisi sivullisia vahinkoja ympäröivälle ympäristölle.

Kuka keksi sanan magic bullet?

tiedemies Paul Ehrlich
Taikaluoti on lääke tai muu korjaustoimenpide, joka on ihmeellisen spesifinen ja tehokas. Sen keksi vuonna 1906 tiedemies Paul Ehrlich, kun hän käytti saksankielistä sanaa zauberkugel kuvaamaan luonnollisia vasta-aineita, jotka tuntuvat lentävän tiettyyn kohteeseensa lumoutuneesti.

Mitä bullet tarkoittaa slangissa?

brittiläinen slangi. irtisanominen, joskus ilman irtisanomisaikaa (erityisesti sanonnoissa get or give the bullet).

Mitä luodinkestävä tarkoittaa slangissa?

Luodinkestävä liivi. (idiomaattisesti) Luotettava, erehtymätön, vankka tai virheitä sietävä.

Mitä MTG tarkoittaa slangissa?

”Kokous” on yleisin määritelmä MTG:lle Snapchatissa, WhatsAppissa, Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja TikTokissa. MTG. Määritelmä: MTG.

Mitä lääkettä kutsutaan taikaluodiksi?(bisakodyyli) DIN (lääketunnistenumero) 02241091 MAGIC BULLET 10 MG SUPPOSITORY.Onko sanonta hopealuoti vai taikaluoti?

Nykykielessä ”magic bullet” -ilmaisulle on useita erikoistuneita käyttötapoja, mutta perinteinen termi nopealle ja tehokkaalle ratkaisulle vaikeaan ongelmaan on ”silver bullet”. Se juontaa juurensa kansanuskomuksesta, jonka mukaan hopeasta valmistetut luodit olivat erityisen tehokkaita ihmissusia, vampyyrejä ja muita taistelulajeja vastaan.

Mikä on parempi kuin taikaluoti?

V: NutriBullet Original- ja Pro-sekoittimet ovat tehokkaampia kuin molemmat Magic Bullet -sekoittimet, joten niillä voi murskata jäätä ja sekoittaa vaikeita ainesosia helposti.

Mikä oli ensimmäisen taikaluodin nimi?

Salvarsan 606
Hän nimesi sen Salvarsan 606:ksi. Tämä oli ensimmäinen todellinen ”taikaluoti” Hän alkoi testata kemiallisia yhdisteitä, jotka voisivat parantaa vaarallisen sukupuolitaudin, kupan. Vuoteen 1907 mennessä hän oli testannut yli 600 yhdistettä ennen kuin luovutti.

Mitä tarkoittaa ilmaisu silver bullet?

: jotakin, joka toimii maagisena aseena. erityisesti : jotakin, joka ratkaisee välittömästi pitkään jatkuneen ongelman.

Mikä lääke on taikaluoti?Saksalainen tiedemies Paul Ehrlich käytti termiä ”taikaluoti” ensimmäisen kerran tässä merkityksessä kuvaamaan vasta-aineita ja myöhemmin salvarsan-lääkettä, jonka hän loi kupan hoitoon.

Mitä luoti tarkoittaa huumeissa?

bullet – Isobutyylinitriitti; inhalaatiohuumeet. bullet bolt – Inhalaatiohuumeet. bullia capital – Crack; väärennetty crack. bullion – Crack Cocaine.

Mitä luodin väistäminen tarkoittaa slangissa?

välttää loukkaantuminen, katastrofi
(idiomaattisesti, epävirallisesti) välttyä täpärästi; välttää loukkaantuminen, katastrofi tai muu ei-toivottu tilanne. lainauksia ▼

Mitä luodin ajaminen tarkoittaa?

Shaving (leikkaus) on revolverin sylinterin väärän suuntauksen aiheuttama metallin leikkautuminen luodin pinnasta. Jos luodin kantavaan pintaan jää suuri määrä raapimista, luodin kantavaan pintaan voi jäädä tyhjiö, johon ei välttämättä saada riflingin painaumia.

Mitä jonkun raahaaminen tarkoittaa slangissa?transitiivinen vetää jotakuta voimakkaasti tai väkivaltaisesti, kun hän ei halua lähteä mukaan. raahata jotakuta jotakin pitkin/ johonkin/ johonkin: Xavier tarttui hänen käteensä ja raahasi hänet ikkunan luo. Synonyymit ja sukua olevat sanat.