Avainsanat

, , ,

Tukimies laittoi viestiä Suvilahden skeittiparkkista täällä Helsingissä: ”Kyseinen puisto on todella tärkeä monelle nuorelle. Kaupunki haluaa purkaa kyseisen skeittipuiston vaikka se on ihan todella kovassa käytössä ja siellä järjestetään usein suosittuja tapahtumia. Moni tuttu on myös kritisoinut kaupungin tapaa tyrehdyttää skeittipuiston mukana tullut talkoomeininkiä ja nuorten aloitteellisuutta.”

Iivari Salo taas oli ottanut yhteyttä Hesariin:

Suvilahden skeittiparkissa yhdistyy ainakin kaksi hyvää asiaa. Kaupunkilaisten oma-aloitteisuus ja itselle mieluisa liikunta. Juuri sellaista kaupungin on syytä vaalia. Vaikka Helsingin kaupunki virallisena organisaationa onkin kaupunkilaisten yhteisö, sen tulisi jatkossa olla entistä enemmän kaupunkilaisten sekä epämuodollisen, että yhdistyksiin järjestäytyneen omaehtoisen tekemisen mahdollistaja. Kaupungin itsensäkin rakentamaa liikuntainfraa toki tarvitaan, mutta porukoitten itsensä tuottamaa tulisi arvostaa siihen nähden potenssiin 10. Itse kohonnut vesi pysyy kaivossa kannettua paremmin.