Lause Franklin D. Rooseveltin vuoden 1933 virkaanastujaispuheesta.

Mistä tulee lainaus, ettei ole muuta pelättävää kuin pelko itse?

Roosevelt totesi ensimmäisessä virkaanastujaispuheessaan, että ”meillä ei ole muuta pelättävää kuin pelko itse”. Hänen tavoitteenaan oli rauhoittaa amerikkalaisten taloudellisia pelkoja, kehittää politiikkaa suuren laman ongelmien lievittämiseksi ja saada amerikkalaisten tuki ohjelmilleen.

Mikä oli FDR:n kuuluisa sitaatti?

”Lupaan teille, lupaan itselleni, New Dealille Amerikan kansalle.” ”Näinä vaikeina päivinä meidän amerikkalaisten on kaikkialla valittava ja valitaan sosiaalisen oikeudenmukaisuuden tie… uskon tie, toivon tie ja rakkauden tie lähimmäisiämme kohtaan.”

Mitä FDR tarkoittaa sillä, että meillä ei ole muuta pelättävää kuin pelko itse?

Ensimmäisessä virkaanastujaispuheessaan Franklin D. Roosevelt käytti tätä sanontaa: ”ei ole mitään pelättävää, paitsi pelko itse”. Tuo puhe oli täynnä toivon ja rohkeuden retoriikkaa. Tämä lause ”ei mitään pelättävää kuin pelko itse” viittaa pelon tunteeseen, joka on ihmiskunnan pahin vihollinen.

Mitä kuuluisaa puhetta FDR ehdotti?

Roosevelt maanantaina 6. tammikuuta 1941. Neljän vapauden puheena tunnetussa puheessa (teknisesti vuoden 1941 puhe unionin tilasta) hän ehdotti neljää perusvapautta, joista ihmisten ”kaikkialla maailmassa” pitäisi nauttia: Sananvapaus. Uskonnonvapaus.

Mikä on Eleanor Rooseveltin kuuluisa sitaatti?

”YK on suurin toivomme tulevasta rauhasta. Yksin emme voi pitää yllä maailmanrauhaa, vaan yhteistyössä muiden kanssa meidän on saavutettava tämä kauan kaivattu turvallisuus.”

Mikä on kuuluisa lainaus pelosta?”Pelko on tie pimeälle puolelle. Pelko johtaa vihaan, viha johtaa vihaan, viha johtaa kärsimykseen.” ”Rohkea mies ei ole se, joka ei tunne pelkoa, vaan se, joka voittaa tuon pelon.” ”Elämässä ei ole mitään pelättävää.

Mikä on Thomas Jeffersonin kuuluisin lainaus?

”Pidämme näitä totuuksia itsestään selvinä: kaikki ihmiset on luotu tasa-arvoisiksi. . .” ”se on tieteen ja hyveiden suuri kantaisä: ja että kansakunta on suuri molemmissa, aina siinä suhteessa kuin se on vapaa.”Mikä oli Winston Churchillin kuuluisa sitaatti?

”Kaikki suurimmat asiat ovat yksinkertaisia, ja monet niistä voidaan ilmaista yhdellä sanalla: vapaus, oikeudenmukaisuus, kunnia, velvollisuus, armo, toivo.”

Mikä oli Benjamin Franklinin paras lainaus?

Benjamin Franklinin kuuluisat lainaukset

  • “Rakasta vihollisiasi, sillä he kertovat sinulle virheesi.” > "Ei koskaan ollut hyvää sotaa tai huonoa rauhaa.” . ”

Mikä oli FDR:n kuuluisa sitaatti Pearl Harborista?

Roosevelt sanoi: Eilen, 7. joulukuuta 1941 – päivä, joka jää häpeälliseen elämään – Japanin keisarikunnan meri- ja ilmavoimat hyökkäsivät äkillisesti ja tarkoituksellisesti Amerikan yhdysvaltoja vastaan.

Mitä Eleanor Roosevelt sanoi pelosta?”Saat voimaa, rohkeutta ja itseluottamusta jokaisesta kokemuksesta, jossa todella pysähdyt katsomaan pelkoa silmiin. Pystyt sanomaan itsellesi: ’Olen elänyt tämän kauhun läpi. Pystyn kestämään seuraavan tapahtuman, joka tulee vastaan. ’ Sinun on tehtävä se asia, jota luulet, ettet voi tehdä.”

Mitä Dale Carnegie sanoi pelosta?

”Tee se, mitä pelkäät tehdä, ja jatka sen tekemistä… se on nopein ja varmin tapa voittaa pelko.”

Kuka sanoi virkaanastujaispuheessaan, että ainoa asia, jota meidän on pelättävä, on pelko itse?

Virkaanastujaispuhe. Roosevelt esitti 1883 sanaa ja 20 minuuttia pitkän virkaanastujaispuheensa, joka tunnetaan parhaiten siitä, että yhdessä sen ensimmäisistä riveistä (korostus lisätty) Roosevelt viittasi tunnetusti terävästi ”pelkoon itseensä” (Thoreauta mukaillen):

Mitä Eleanor Roosevelt sanoi pelosta?

”Saat voimaa, rohkeutta ja itseluottamusta jokaisesta kokemuksesta, jossa todella pysähdyt katsomaan pelkoa silmiin. Pystyt sanomaan itsellesi: ’Olen elänyt tämän kauhun läpi. Pystyn kestämään seuraavan tapahtuman, joka tulee vastaan. ’ Sinun on tehtävä se asia, jota luulet, ettet voi tehdä.”

Mitä Eleanor Rooseveltin sitaatti tarkoittaa?Eleanor Roosevelt. Tämä sitaatti tarkoittaa, että älä koskaan anna kenenkään sanoa, ettet pysty tekemään jotakin, jos hän ei ole koskaan tehnyt sitä itse. Ihmiset eivät halua muiden ihmisten menestyvän ja olevan parempia kuin he, joten he sanovat heille, etteivät he pysty siihen. Kukaan ei tunne sinua paremmin kuin sinä itse.

Mikä on Audrey Hepburnin kuuluisin sitaatti?

”Jos haluat kauniit silmät, etsi toisista hyvää; jos haluat kauniit huulet, puhu vain ystävällisiä sanoja; ja jos haluat itsevarmuutta, kävele tietäen, ettet ole koskaan yksin.”