Secret Hitler -pelissä pelaajat omaksuvat liberaalien ja fasistien roolit Weimarin tasavallan Reichstagissa, ja yksi pelaaja on Hitler. Voittaakseen pelin kumpikin osapuoli toteuttaa liberaalia ja fasistista politiikkaa tai toteuttaa toissijainen tavoite, johon Hitler liittyy suoraan.

Miten Salainen Hitler -peliä pelataan?


Lainaus videolta: Kirjoita ne pelaajat valitaan, jos 50 % tai enemmän pöydän äänistä kyllä juuri valittu presidentti nostaa kolme korttia politiikan pakasta, jotka ovat joko fasistisia tai liberaaleja.

Miten pelaat Secret Hitlerin tabletopilla?

Lainaus videolta: He voivat olla joko liberaaleja tai liberaaleja. Tällöin heillä ei'ole mitään erityistä tai he ovat liberaaleja.

Minkälainen lautapeli on Secret Hitler?

Salaisen Hitlerin pelaaminen 4 minuutissa – Sääntöjä Tyttö

Mikä on peli Coup?

Pelin yleiskatsaus:
Coupissa tavoitteesi on olla viimeinen pystyssä oleva pelaaja. Kullakin pelaajalla on pelin alussa 2 vaikutusvaltaa, joita edustavat kuvapuoli alaspäin olevat hahmokortit. Jokaisella vuorolla pelaaja voi tehdä toiminnon joko valmiista listasta tai erikoistoimen sen mukaan, mitä hahmokortteja hänelle on salaa jaettu.

Mikä on Avalon-peli?

Avalon on 5-10 hengen peli, jossa jokaiselle pelaajalle annetaan satunnaisesti rooli jakamalla kortti kuvapuoli alaspäin. Joukkueita on kaksi: paha joukkue, ”Mordredin kätyrit”, ja hyvä joukkue, ”Arthurin uskolliset palvelijat”. Kummankin joukkueen pelaajamäärä vaihtelee pelin pelaajamäärän mukaan.

Mikä coup-peli on paras?Jos etsit hauskaa ja nopeaa peliä tai kahta, perussarja tai mobiiliversio on oikea valinta. Jos haluat lisätä peliin hieman makua ja laajentaa pelin 10 pelaajan pelikokoonpanoon, Reformation on paras setti. Kuppi: Rebellion G54 ja Coup: Anarchy ovat uskomattomia laajennuksia keräilijöille.

Mitkä ovat coupin säännöt?

Lainaus videolta: Pelaaja ottaa kaksi satunnaista korttia ja valitsee salaa, mitkä hän vaihtaa kuvapuoli alaspäin oleviin kortteihinsa.Miten voitat vallankaappauksen?

Lainaus videolta: Jos vastustajasi on myös herttua, se joka menee ensin voittaa vallankaappauksella, jos vastustajasi on kapteeni, hän voittaa varastamalla jatkuvasti sinulta, jos hän on salamurhaaja, se joka menee ensin, voittaa.

Kuka saa ensimmäisenä vallankaappauksen?

Ensimmäisestä täydestä coup-vaiheesta alkaen ensimmäisen kapinallisen vasemmalla puolella oleva pelaaja aloittaa; muut pelaajat seuraavat myötäpäivään. Jokaisessa seuraavassa Coup-vaiheessa uusi aloittava pelaaja on edellisen vasemmalla puolella oleva pelaaja.

Kuinka monella kortilla aloitat coupin?

kaksi
Kullakin pelaajalla on pelin alussa kaksi kolikkoa ja kaksi vaikutusvaltaa eli kaksi kuvapuoli alaspäin käännettyä hahmokorttia. Viidentoista kortin pakassa on kolme kopiota viidestä eri hahmosta, joilla kullakin on omat voimansa: Duke: Ota kolme kolikkoa aarrekammiosta. Estä jotakuta ottamasta ulkomaanapua.