NPM -luettelo – Palauttaa versiot kaikista moduuleista ja riippuvuuksista.

Jos haluat nähdä kaikki asennetut paketit paikallisesti tai globaalisti, käytä näitä komentoja:

 1. NPM -luettelo paikallisille paketeille tai NPM -luettelo -G globaalisti asennetuille paketeille.
 2. NPM -luettelo – -syvä = 0.
 3. NPM -luettelo | SLS
 4. Solmu -v.
 5. Miten tarkistat asennetun paketin version?

  Voit tarkistaa kaikkien projektissasi olevien npm-pakettien asennetut versiot komennolla npm list. Huomautus: npm list -komento ei näytä vain pakettien asennettua versiota, vaan myös niiden riippuvuudet (versio). Globaalisti asennettujen pakettien osalta voit käyttää komentoa npm list -g.
  Apr 13, 2020

  Mistä tiedän, onko Node-paketti asennettu?

  Suorita terminaalissa komento npm list nähdäksesi, mitä paikallisia paketteja ja niiden riippuvuuksia sinulla on asennettuna. Käyttämällä npm list -komentoa ja paketin nimeä näet, onko paketti asennettu paikallisesti vai ei.
  Jun 14, 2022

  Miten löydän npm:n kautta asennetun paketin version?

  Käytä npm view [package-name] version -toimintoa saadaksesi tietää paketin viimeisimmän version, joka on saatavilla npm-rekisterissä. Käytä npm list [package-name] saadaksesi tietää asennetun paketin tietyn uusimman version.
  Feb 17, 2021

  Miten tarkistan npm-pakettini?

  Jos haluat tarkistaa kaikki globaalisti asennetut paketit ja niiden riippuvuudet, suorita komento npm list ja sen jälkeen -g-lippu. Tämä komento tulostaa kaikki globaalisti asennetut paketit puunäkymässä. Voit myös tarkistaa, onko tietty paketti asennettu globaalisti vai ei, käyttämällä komentoa npm list -g, jota seuraa paketin nimi.
  Syyskuu 1, 2020

  Miten luetteloin solmupaketit?  Käytä npm-listaa näyttääksesi nykyisen projektin asennetut paketit riippuvuuspuuna. Käytä npm list –depth=n näyttääksesi riippuvuuspuun määritetyllä syvyydellä. Käytä npm list –prod näyttääksesi paketit riippuvuuspuussa . Käytä npm list –dev näyttääksesi paketit devDependencies .

  Mistä tiedän, onko node vai npm asennettu?

  Tarkistetaan, onko solmu & npm asennettu  1. Testisolmu. Jos haluat nähdä, onko solmu asennettu, avaa Windows Command -kehote, PowerShell tai vastaava komentorivityökalu ja kirjoita solmu -v. …
  2. Testaa npm. Kirjoita NPM asennettuna NPM NPM -V liittimeen. …
  3. Luo testitiedosto ja suorita se. Yksinkertainen tapa testata se solmu.


  4. Mikä on nykyinen npm-versio?

   7.0.0 – Julkinen – Julkaistu 2 kuukautta sitten. 1 Riippuvuus. 893 Riippuvaista. 14 versiota.

   Miten päivitän NPM-paketit?

   Paikallisten pakettien päivittäminen

  5. Siirry projektisi juurihakemistoon ja varmista, että se sisältää paketin.json -tiedoston: cd /path/to/project.
  6. Projektin juurihakemistosi, suorita Päivityskomento: NPM -päivitys.
  7. Testaa päivitys suorittamalla vanhentunut komento. Tulosta ei pitäisi olla.
  8. Mikä on uusin Node-versio?

   js v18 on nykyinen versio! Node. js 18 on ”Current”-versio seuraavan 6 kuukauden ajan ja siirtyy sitten Long-term Support (LTS) -versioksi lokakuussa 2022. Node.

   Mikä on npm node JS:ssä?

   NPM on Node.js-pakettien tai halutessasi moduulien paketinhallintaohjelma. www.npmjs.com tarjoaa tuhansia ilmaisia paketteja ladattavaksi ja käytettäväksi. NPM-ohjelma asennetaan tietokoneellesi, kun asennat Node.js:n. NPM on jo valmiina tietokoneellasi!

   Miten saan uusimman version npm:stä?

   Varmista, että käytät sudo npm install -g npm, jos käytät Macia. Voit myös päivittää kaikki vanhentuneet paikalliset paketit tekemällä npm update ilman argumentteja tai globaalit paketit tekemällä npm update -g . Jos haluat päivittää itse Node. js:n, suosittelen käyttämään nvm:ää, Node Version Manageria.

   Mikä on NVM ja NPM?   nvm (Node Version Manager) on työkalu, jonka avulla voit ladata ja asentaa Node.js:n. Tarkista, onko se asennettu nvm –version . curl -o- https://raw.githubusercontent.com/creationix/nvm/v0.26.1/install.sh | bash. npm (Node Package Manager) on työkalu, jonka avulla voit asentaa javascript-paketteja.

   Miten saan Node.js:n version 14?

   Asenna solmu. JS 14 Ubuntu 22.04 | 20.04 | 18.04

  9. Vaihe 1: Päivitä APT -hakemisto. Suorita Ubuntu Linux -sovelluksen APT -päivityskomento päivittääksesi pakettivarastotietokanta. sudo aptpäivitys.
  10. Vaihe 2: Asenna solmu. JS 14 Ubuntu 22.04 | 20.04 | 18.04. Asenna järjestelmän päivityksen jälkeen solmu. …
  11. Vaihe 3: Asenna solmu. JS DEV -työkalut.


  12. Mistä tiedän, mihin Nodejs on asennettu?

   Asennus Windows-käyttöjärjestelmään
   Asennusohjelma käyttää oletusarvoisesti Node.js -jakelua osoitteessa C:\Program Files\nodejs. Asennusohjelman tulee asettaa C:\Program Files\nodejs\bin-hakemisto ikkunan PATH-ympäristömuuttujaan.

   Miten voin tarkistaa, onko solmuun asennettu Linux?

   Testata sitä.

  13. Testisolmu. JS. Nähdä, onko solmu. JS on asennettu, kirjoita solmu -V liittimeen. Tämän pitäisi tulostaa versionumero, joten näet jotain tällaista: v0. …
  14. Testaa npm. Kirjoita NPM asennettuna NPM: n, kirjoita npm -v liittimeen. Tämän pitäisi tulostaa versionumero, joten näet jotain tällaista: 2.1.
  15. Mikä on npm node JS:ssä?

   NPM on Node.js-pakettien tai halutessasi moduulien paketinhallintaohjelma. www.npmjs.com tarjoaa tuhansia ilmaisia paketteja ladattavaksi ja käytettäväksi. NPM-ohjelma asennetaan tietokoneellesi, kun asennat Node.js:n. NPM on jo valmiina tietokoneellasi!

   Mihin npm on asennettu Linuxissa?

   npm install -g pm2 – pm2 asennetaan maailmanlaajuisesti. Tällöin se löytyy tyypillisesti paikasta /usr/local/lib/node_modules (Tarkista paikka npm root -g:llä.) Jos käytät nvm:ää, globaalit moduulisi voivat olla jossakin useammassa paikassa riippuen kulloinkin käyttämästäsi node-versiosta.

   Mihin node on asennettu Linuxissa?

   JS Ubuntu -käyttöjärjestelmäsi.

  16. Vaihe 1: Avaa päätelaite tai paina Ctrl + alt + t. Nodejs.

   Mikä on Node-versio?   Voit tarkistaa, onko Node asennettu, avaamalla Windowsin komentorivin, Powershellin tai vastaavan komentorivityökalun ja kirjoittamalla node -v . Tämän pitäisi tulostaa versionumero, joten näet jotakin tämän kaltaista v0. 10.35 .

   Mikä on nykyinen npm-versio?

   7.0.0 – Julkinen – Julkaistu 2 kuukautta sitten. 1 Riippuvuus. 893 Riippuvaista. 14 versiota.

   Mikä on npm-komento Linuxissa?

   npm on Node.js:n ja JavaScript-koodauskielen paketinhallinta. Se voidaan asentaa Linux-järjestelmään ja käyttää komentorivillä JavaScript-pakettien ja niiden edellyttämien riippuvuuksien lataamiseen ja asentamiseen. Se on erityisen hyödyllinen kehittäjille, jotka työskentelevät Node.

   Pitääkö minun asentaa npm?   NPM on erittäin hyödyllinen, mutta kun asennat sen, asennat sen globaalisti. Se tulee Node JS:n mukana, joten kun asennat Node JS:n, sinulla pitäisi olla npm asennettuna (kirjoita npm -v nähdäksesi version ja onko npm asennettu). ”npm init” luo paketin.

   Mikä on npm install -komento?

   npm install lataa paketin ja sen riippuvuudet. npm install voidaan suorittaa argumenttien kanssa tai ilman argumentteja. Kun npm install ajetaan ilman argumentteja, se lataa package.json-tiedostossa määritellyt riippuvuudet ja luo node_modules-kansion, jossa on asennetut moduulit.

   Miten asentaa npm install?

   Kuinka asentaa Node.js ja NPM Windows

  17. Vaihe 1: Lataa Node.js Installer. Siirry osoitteeseen web -selaimessa osoitteeseen https://nodejs.org/en/download/. …
  18. Vaihe 2: Asenna solmu.js ja NPM selaimesta. Kun asennusohjelma lopettaa lataamisen, käynnistä se. …
  19. Vaihe 3: Varmista asennus.


  20. Miten asentaa vs npm?

   Voit avata paketinhallinnan napsauttamalla Solution Explorerissa hiiren kakkospainikkeella projektin npm-solmua. Seuraavaksi voit etsiä npm-paketteja, valita yhden ja asentaa valitsemalla Asenna paketti.