Lehdistösihteerillä on yksi Valkoisen talon tärkeimmistä tehtävistä maamme johtajan virallisena tiedottajana. George Akerson oli presidentin ensimmäinen lehdistösihteeri. Presidentti Herbert Hoover nimitti hänet tähän tehtävään vuonna 1929, ja hän toimi tehtävässä vuoteen 1931 asti.

Kuka oli presidentti Obaman lehdistösihteeri?

Joshua Ryan Henry Earnest (s. 22. tammikuuta 1975) on yhdysvaltalainen poliittinen neuvonantaja, joka toimi Valkoisen talon 29. lehdistösihteerinä presidentti Barack Obaman alaisuudessa .

Kuka oli presidentti Obaman ensimmäinen lehdistösihteeri?

Gibbs oli myös edustaja Bob Etheridgen lehdistösihteeri. Gibbs ilmoitettiin presidentti Obaman lehdistösihteeriksi 22. marraskuuta 2008, ja virallisesti hän aloitti tehtävässä 20. tammikuuta 2009, jolloin hän antoi ensimmäisen virallisen tiedotustilaisuutensa 22. tammikuuta.

Kuka oli Obaman kampanjapäällikkö?

David Plouffe (/ˈplʌf/; s. 27. toukokuuta 1967) on yhdysvaltalainen poliittinen ja liike-elämän strategi, joka tunnetaan parhaiten Barack Obaman menestyksekkään vuoden 2008 presidentinvaalikampanjan kampanjapäällikkönä.

Keitä olivat Obaman kabinetin jäsenet?

Sisältö

  • 1.7.1 Robert Gates (2006–2011)
  • 1.7.2 Leon Panetta (2011–2013)
  • 1.7.3 Chuck Hagel (2013–2015) )
  • 1.7.4 Ash Carter (2015–2017)


Kuka oli Obaman puolustusministeri?

Robert Michael Gates (s. 25. syyskuuta 1943) on yhdysvaltalainen tiedusteluanalyytikko ja yliopiston rehtori, joka toimi Yhdysvaltain 22. puolustusministerinä vuodesta . Hänet nimitti alun perin presidentti George W. Bush, ja presidentti Barack Obama säilytti hänet palveluksessa.

Kuka oli Obaman kampanjapäällikkö vuonna 2012?

Jim Messina (s. 29. lokakuuta 1969) on yhdysvaltalainen poliittinen neuvonantaja, joka toimi Valkoisen talon apulaiskansliapäällikkönä presidentti Barack Obaman aikana ja kampanjapäällikkönä Obaman menestyksekkäässä uudelleenvalintakampanjassa vuonna 2012.

Kuka johti Obaman kampanjaa vuonna 2012?

Judy Chu – Yhdysvaltain edustaja Kalifornian 32. vaalipiiristä. Emanuel Cleaver – Yhdysvaltain edustaja Missourin 5. piiristä. Bill Daley – Presidentti Obaman entinen Valkoisen talon esikuntapäällikkö, entinen Yhdysvaltain kauppaministeri.

Kuka pyrki presidentiksi vuonna 2008?

Yhdysvaltain presidentinvaalit 2008

Valitsijamäärä

Ketkä tyypillisesti kuuluvat kabinettiin?

Kabinettiin kuuluvat varapresidentti ja 15 toimeenpanoviraston päälliköt – maatalous-, kauppa-, puolustus-, koulutus-, energia-, terveys-, terveys- ja sosiaalipalvelu-, kotimaan turvallisuus-, asunto- ja kaupunkikehitys-, sisä-, työ-, valtio-, liikenne-, valtiovarain- ja veteraaniasiainministeri sekä

Kenet Obama nimitti korkeimpaan oikeuteen?

Presidentti Barack Obama nimitti 16. maaliskuuta 2016 Merrick Garlandin Yhdysvaltain korkeimman oikeuden varatuomariksi kuukautta aiemmin kuolleen Antonin Scalian seuraajaksi.

Kuka presidentti nimitti eniten tuomareita korkeimpaan oikeuteen?

George Washington pitää hallussaan ennätystä eniten korkeimpaan oikeuteen nimitetyistä presidenteistä: hän esitti 14 ehdokkuutta (joista 12 vahvistettiin).

Kuinka rikkaita korkeimman oikeuden tuomarit ovat?

Yhdeksällä tuomarilla on yhteensä noin 49 miljoonan dollarin omaisuus, ja kaikki käyttävät ainutlaatuisia sijoitustyylejä. Tuomarit ovat rikkaita.

Mitä nimi Ketanji tarkoittaa?

Nimen merkitys ja alkuperä
Joidenkin tietojen mukaan nimi Ketanji on intialaista alkuperää. Se on unisex-nimitys, jota käytetään hindu-uskonnossa. Nimellä on useita merkityksiä, kuten ”koti”, ”puhdas kulta” ja ”asunto”. Mutta tuomarin nimessä on muutakin, sillä sen valitsi hänen tätinsä.

Onko Ketanji Brown Delta Sigma Thetan jäsen?

Delta Sigma Theta Sorority, Incorporated onnittelee tuomari Ketanji Brown Jacksonia hänen vahvistamisestaan Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen.

Onko Ketanji Brown Jackson Alpha Kappa Alpha -yhdistyksen jäsen?

CHICAGO, IL – Alpha Kappa Alpha Sorority onnittelee tuomari Ketanji Brown Jacksonia hänen historiallisesta nimityksestään Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen. Hänen esimerkillinen uransa on heijastanut syvää ja pysyvää sitoutumista oikeudenmukaisuuteen ja tasa-arvoon.

Onko Ketanji Brown Jackson Sigma Gamma Rho?

Sigma Gamma Rho onnittelee tuomari Ketanji Brown Jacksonia ja kannustaa puoluerajat ylittävää tukea hänen nimitykselleen ja vahvistamiselleen.

Missä sisarkunnassa tuomari Jackson on?

onnittelee tuomari Ketanji Brown Jacksonia hänen vahvistamisestaan Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen. Tuomari Ketanji Brown Jacksonin vahvistaminen Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen on valtava ylpeydenaihe Delta Sigma Theta Sorority, Inc:n jäsenille ja mustille naisille kaikkialla maailmassa.

Miten Ketanji lausutaan?


Lainaus videolta: Speechmodification.com esittelee, miten lausua kitanji katanji on stressi toisella tavulla tan kirjain a sanoo vokaali ah tan on sana tai lause, jonka lausumisessa tarvitset apua.

Missä sisarkunnassa Sunny Hostin on?

Alpha Kappa Alpha -yhdistys
Hostin on Alpha Kappa Alpha -nimisen sisarkunnan jäsen. Hän on naimisissa ortopedi Emmanuel Hostinin kanssa.

Onko Yamiche Alcindor Alpha Kappa Alphan jäsen?

Alcindor suoritti tutkinnon Georgetownin yliopistossa englannin ja hallinnon kandidaatin tutkinnossa, jonka sivuaineena oli afroamerikkalaiset opinnot, ja hän liittyi myös Alpha Kappa Alphaan. Vuoden 2020 presidentinvaalien aikana Alcindor oli yksi demokraattien kuudennen väittelyn moderaattoreista.

Onko Sunny Hostin yhä The View -ohjelmassa?

Hostin on ollut ”The View” -ohjelman toinen juontaja vuodesta 2016. Uuden sopimuksensa myötä Hostin esiintyy jatkossakin ABC:n erikoisprojekteissa, kuten ”Soul of a Nation” -ohjelmassa, ja kommentoi ohjelmia, kuten ”20/20”, ”Good Morning America” ja ”Nightline”.

Kuinka paljon The View -juontajat tienaavat vuodessa?

Kun otetaan huomioon, millaisesta kulissien takaisesta draamasta The View tunnetaan, ei ole yllättävää, että juontajien palkkoja on vaikea selvittää. O’Donnellin aikanaan ohjelman ykköspersoona tienasi noin viisi miljoonaa dollaria. Tämä on suunnilleen se summa, jonka lähteet ovat arvioineet Whoopin vuosisopimukseksi viime vuosina.

Mikä on Joy Beharin nettovarallisuus?

Joy Beharin nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 40 miljoonaa dollaria. Joy Behar on yhdysvaltalainen koomikko, televisiojuontaja, näyttelijä ja kirjailija.
Joy Beharin nettovarallisuus.

Ehdokas Barack Obama John McCain
Puolue Demokraatit Republikaanit
Kotiosavaltio Illinois Arizona
Valintakumppani Joe Biden Sarah Palin
365 173
Nettovarallisuus 40 miljoonaa dollaria
Vuosittaiset tulot 3 miljoonaa dollaria

.

Mikä on Sonny Hostinsin nettovarallisuus?

Sunny Hostinin nettovarallisuus ja palkka: Sunny Hostin on yhdysvaltalainen asianajaja, televisiopersoona, toimittaja, kolumnisti ja yhteiskunnallinen kommentaattori, jonka nettovarallisuus on 3 miljoonaa dollaria.
Sunny Hostinin nettovarallisuus.

Nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 20.10.1968 (53 vuotta)
Sukupuoli: Nainen
Kansalaisuus: Yhdysvallat

Kuka on The View -ohjelman parhaiten palkattu juontaja?

Joy Behar. Me kaikki tunnemme hänet parhaiten työstään The View -ohjelmassa ensimmäisestä päivästä lähtien, mutta Joy – jolla on 30 miljoonan dollarin omaisuus ja 7 miljoonan dollarin palkka Celebrity Net Worthin mukaan – on tehnyt töitä myös koomikkona, kirjailijana ja näyttelijänä.

Mikä on Whoopi Goldbergin palkka?

8 miljoonaa dollaria
Lyhyesti sanottuna Whoopi Goldbergin ura on ollut täynnä ”ensikertalaisia”, eikä ole mikään ihme, että hän on ansainnut 60 miljoonan dollarin nettovarallisuuden (Celebrity Net Worth) uransa uraauurtavan uran ansiosta. Lisäksi hän saa 8 miljoonan dollarin vuosipalkan ”The View” -ohjelmasta.