Roosevelt on sanonut osuvasti: ”Meidän on pelättävä vain pelkoa itseään. ’ Näillä sanoilla on syvempi merkitys meille kaikille. Ne tarkoittavat, että pelkäämme pelkoa pelosta. Ne, jotka ovat kokeneet tämän pelon kokemuksen, voivat vain arvostaa sen arvoa.

Mitä tarkoittaa tämä repliikki, jonka mukaan pelkona on vain pelko itse?

Pelko luo vaaroja siellä, missä niitä ei ole. Hän ymmärsi, että kuolemassa on rauha ja että kauhua on vain kuoleman pelossa. Tämä osoittaa, että jonkin asian pelko on itse asiassa paljon vaarallisempaa kuin itse asia. Oliko tästä vastauksesta apua?

Mitä pelättävää on pelko itsessään?

Ei ole mitään pelättävää, mutta pelko itse voi viitata: Franklin D. Rooseveltin vuoden 1933 virkaanastujaispuheessa käytetty lause.

Kuka on näiden sanojen puhuja, jonka mukaan pelkona on vain pelko itse?





Franklin D. Roosevelt oli kampanjoinut Herbert Hooveria vastaan vuoden 1932 presidentinvaaleissa sanomalla mahdollisimman vähän siitä, mitä hän voisi tehdä, jos hänet valittaisiin.

Miten kirjoittaja koki Rooseveltin toteamuksen totuuden, jonka mukaan pelkona on vain pelko itse?

CBSE, JEE, NEET, CUET.
Tällä oppitunnilla Roosevelt sanoo: ”Kaikki, mitä meidän on pelättävä, on pelko itse.” Douglas on kokenut sekä kuoleman tunteen että kauhun, jota sen pelko voi aiheuttaa. Vahva tahto, kova päättäväisyys, rohkeus ja uurastus sekä rehellinen työ voittavat kaiken kauhumme ja pelkomme.

Mikä oli Douglasin oppimiskohta siitä, että pelkomme on pelko itse?

Juuri näin tapahtui Douglasin kohdalla. Hän tiesi: ”Kuolemassa on rauha, kauhua on vain kuoleman pelossa.” Hän tiesi: ”Kuolemassa on rauha.” Näin voidaan arvioida, että tärkeintä on tahto elää.” Kuten Roosevelt sanoi: ”Kaikki mitä meidän on pelättävä, on pelko itse.” Elämäntahto on siis suuri ja se voi viedä ihmisen koskettamaan elämän korkeimpia huippuja.

Mitä tämä lainaus tarkoittaa? Mitään elämässä ei tarvitse pelätä, se on vain ymmärrettävä. Nyt on aika ymmärtää enemmän, jotta voimme pelätä vähemmän?



Hänen kuuluisa sitaattinsa ”Elämässä ei ole mitään pelättävää, se on vain ymmärrettävä” soveltuu luonnollisesti elämäämme kaikilla osa-alueilla. Toisin sanoen se tarkoittaa, että vaikka elämässä on jotain pelottavaa, se ei tarkoita, että se olisi lainkaan pelottavaa. Pelkoa aiheuttaa se, että pelkäämme tai loukkaannumme.

Mikä on pelon taustalla oleva viesti?

Pelko varoittaa meitä vaarasta tai vahingon uhasta, olipa vaara sitten fyysinen tai psyykkinen. Joskus pelko johtuu todellisista uhkista, mutta se voi johtua myös kuvitelluista vaaroista.



Mikä on pelon pääidea?

Pelko syntyy fyysisen, emotionaalisen tai psykologisen, todellisen tai kuvitellun vahingon uhasta. Vaikka pelkoa on perinteisesti pidetty ”negatiivisena” tunteena, sillä on itse asiassa tärkeä tehtävä turvallisuutemme säilyttämisessä, sillä se saa meidät selviytymään mahdollisesta vaarasta.

Mitä pelko on Aristoteleen mukaan?

Aristoteles määrittelee. ”pelon” ”eräänlaiseksi kivuksi tai levottomuudeksi, joka johtuu mielikuvituksesta [fantasian] tulevasta, tuhoisasta tai tuskallisesta pahasta” (2.5.1).

Missä kohtaa Raamattua sanotaan, ettei meillä ole muuta pelättävää kuin pelko itse?

Franklin D. Roosevelt sanoi virkaanastujaispuheessaan: ”Ainoa asia, jota meidän on pelättävä, on pelko itse. ’ Kaikilla meillä on jonkinlaista pelkoa.

Mitä puhemies pelkää muiden ajattelevan hänestä?



Vastaus: Puhujan mielestä Amanda on murjottava ja alakuloinen. Hän ajattelee, että Amanda on aina alakuloinen. Hän pyytää Amandaa olemaan murjottamatta, koska hän pelkää, että ihmiset luulevat hänen nalkuttavan Amandalle.

Mikä oli Douglasin pelko Miten hän voitti pelkonsa?

Hän ui altaassa yksin. Hän meni Wentworth-järvelle sukeltamaan. Hän kokeili kaikkia mahdollisia lyöntejä, jotka hän oppi. Lopulta sukellusretkellään Warm Lake -järvessä hän voitti pelkonsa täysin.

Mitä Eleanor Roosevelt sanoi pelosta?

”Rohkeus on piristävämpää kuin pelko, ja pitkällä aikavälillä se on helpompaa.

Mikä on pelon taustalla oleva viesti?

Pelko varoittaa meitä vaarasta tai vahingon uhasta, olipa vaara sitten fyysinen tai psyykkinen. Joskus pelko johtuu todellisista uhkista, mutta se voi johtua myös kuvitelluista vaaroista.

Mitä Thoreau sanoi pelosta?



Thoreau oli kirjoittanut 7. syyskuuta 1851 päiväkirjamerkintäänsä ohimennen lauseen ”Mitään ei pidä pelätä niin paljon kuin pelkoa” kommentoidakseen aikalaistensa kritiikkiä Harriet Martineaun ateismin puolesta esittämiä perusteluja, jotka hän esitti juuri ilmestyneessä kirjelmässään Letters on the Laws of Man’s Nature and Development.

Mitä se tarkoittaa, että kaikki haluamasi on pelon toisella puolella?

Yksi suosikkilainauksistani George Addairilta kuuluu: ”Kaikki, mitä olet koskaan halunnut, on pelon toisella puolella.” Mieti tätä hetki: saadaksesi haluamasi sinun on vain päästävä pelkosi ohi.

Mitä pelko on Nelson Mandelan mukaan?

”Opin, että rohkeus ei ole pelon puuttumista vaan sen voittamista. Rohkea mies ei ole se, joka ei tunne pelkoa, vaan se, joka voittaa pelon.” ”Rohkeus ei ole pelon puuttumista – se on muiden innostamista ylittämään pelko.”

Mitä Will Smith sanoi pelosta?

Ainoa paikka, jossa pelko voi olla, on ajatuksissamme tulevaisuudesta. Se on mielikuvituksemme tuote, joka saa meidät pelkäämään asioita, joita ei ole tällä hetkellä eikä ehkä koskaan ole olemassa. Se on lähes hulluutta. Älkää ymmärtäkö minua väärin, vaara on hyvin todellinen, mutta pelko on valinta.”