”Maailmojen sota” on kirjallisuuden ja tieteiskirjallisuuden oikeutetusti arvostettu klassikko. Vaikka loppujen lopuksi se on supermarket-etiketistä huolimatta yksinkertaisesti hieno tarina. Mahdolliset tulkinnat filosofisella, yhteiskunnallisella ja teknologisella tasolla tarjoavat tarpeeksi mielenruokaa viikkokausiksi.

Onko Maailmojen sota vaikea lukea?

Jos olet lukenut Maailmojen sodan muutaman kerran (kuten me), asia on melko selvä. Jos kuitenkin luet sitä ensimmäistä kertaa, kohtaat kaksi estettä: 1) juoni voi olla outo ja hämmentävä, ja 2) myös kirjoitus on toisinaan outoa ja hämmentävää.

Minkä ikäisille Maailman sota -kirja on tarkoitettu?

Vaikka juoni itsessään oli nopeatempoinen ja mukaansatempaava, huomasin, että toisinaan minulla oli vaikeuksia ymmärtää vanhanaikaista kieltä, joten suosittelen tätä kirjaa 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Onko Maailmojen sota -kirja pelottava?

Takapuutarhassani ei ole mitään kauhistuttavaa, mutta Maailmojen sota onnistui aiheuttamaan minulle karmivia väristyksiä ja nopeasti sivuja kääntävää kauhua lukiessani tarinaa yhden miehen epätoivoisesta matkasta löytää rakkaansa keskellä Marsin hyökkäystä. Syy, miksi kirja on niin pelottava – Ympäristö.

Kuinka kauan kestää lukea Maailmojen sota?

Keskimääräinen lukija käyttää tämän kirjan lukemiseen 1 tunti ja 48 minuuttia nopeudella 250 WPM (sanaa minuutissa).

Mikä on vaikein koskaan luettu kirja?

Tunnetusti pitkät ja vaikeat kirjat

 • Moby-Dick tai valas. kirjoittanut Melville, Herman.
 • Les Misérables. kirjoittanut Hugo, Victor.
 • Ulysses. kirjoittanut Joyce, James.
 • Finnegans herää. kirjoittanut Joyce, James.
 • Infinite Jest. Romaani. kirjoittanut Dostoyevsky, Fyodor.

Onko Maailmojen sota -kirja lukemisen arvoinen?”Maailmojen sota” on kirjallisuuden ja tieteiskirjallisuuden oikeutetusti arvostettu klassikko. Vaikka loppujen lopuksi se on supermarket-etiketistä huolimatta yksinkertaisesti hieno tarina. Mahdolliset tulkinnat filosofisella, yhteiskunnallisella ja teknologisella tasolla tarjoavat tarpeeksi mielenruokaa viikkokausiksi.

Millä lukutasolla Maailmojen sota on?

Maailmojen sotaInterressitaso Luokka 7 – 12
Lukutaidon taso Luokka 9
Genre Nuoret aikuiset
Kustantaja Lerner Publishing Group
Brand First Avenue Classics ™

Onko kirja sopiva 12-vuotiaalle?

Kaiken kaikkiaan sinun ei pitäisi antaa 12-vuotiaan katsoa tätä, ellet ole täysin varma, että lapsesi hyväksyy sen, mutta yli 12-vuotias voi katsoa sitä, jos haluaa, mutta kysy ensin vanhemmalta, se ei ole minun päätökseni. 3 henkilöä piti tätä hyödyllisenä.

Voiko 12-vuotias lukea Sodankäynnin taidon?

Sitä suositellaan 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Miksi Maailmojen sota on pelottava?

War of the Worlds on pelottava, koska se on tiukasti ja asiantuntevasti toteutettua toimintakauhua, mutta se on myös pelottava, koska se viittaa suoraan tähän maailmaa mullistavaan tapahtumaan. Tripodit eivät ehkä ole totta, mutta syyskuun 11. syyskuuta tapahtui todella.

Koskeeko Maailmojen sota kommunismia?Vuonna 1908 venäläinen kirjailija ja vallankumouksellinen Aleksandr Bogdanov haki inspiraatiota WOTW:stä. Hänen romaanissaan Punainen tähti päähenkilö Leonid matkustaa Marsiin oppiakseen kommunismista marsilaisilta, jotka olivat tehneet oman vallankumouksensa ja elivät nyt rauhassa.

Oliko Maailmojen sota menestys?

Vapauta. Maailmojen sota sai virallisen ensi-iltansa Hollywoodissa 20. helmikuuta 1953, vaikka elokuva tuli teattereihin vasta saman vuoden lopulla. Elokuva oli sekä kriittinen että kassamenestys.

Millä lukutasolla Maailmojen sota on?

Maailmojen sota

Interressitaso Luokka 7 – 12
Lukutaidon taso Luokka 9
Genre Nuoret aikuiset
Kustantaja Lerner Publishing Group
Brand First Avenue Classics ™

Onko Sota ja rauha vaikea lukea?

Sota ja rauha ei ole vaikeaa, se on vain pitkä, ja muita neuvoja klassikoiden lukemiseen. Mutta sinulla saattaa olla aikaa juuri nyt. Ja mitä luultavasti huomaat, kun pääset syvemmälle ja syvemmälle kirjaan, on se, että se on ihanan luettava.

Voiko aloittelija lukea Sota ja rauhaa?Lyhyt vastaus: kyllä. Vaikeinta on hahmojen seuraaminen. Lukeminen ei kuitenkaan luultavasti ole niin vaikeaa kuin luulet, varsinkin jos löydät käännökset, joista pidät.

Voiko 12-vuotias lukea Sodankäynnin taidon?

Sitä suositellaan 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Mikä on suosituin kirja 10-vuotiaille?

Parhaat kirjat 10-vuotiaille

 • Tyttö, joka joi kuuta.
 • Harry Potter ja viisasten kivi.
 • Roller Girl.
 • Hymyile.
 • Sota, joka pelasti henkeni. Kimberly Brubaker Bradley 31. toukokuuta 2016.
 • Etusija. Kelly Yang 25. kesäkuuta 2019.
 • Salainen järvi. Lasten mysteeriseikkailu.
 • Matilda. Roald Dahl 7. helmikuuta 2013 (julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 1988)

Kuinka kauan 12-vuotiaiden pitäisi lukea?

Opettajien mukaan oppilaiden pitäisi lukea koulun ulkopuolella 15 minuutista yhteen tuntiin päivässä (85 prosenttia opettajista odottaa, että päivittäinen lukeminen sijoittuu tälle tasolle), mutta suurin osa oppilaista lukee vähemmän kuin 15 minuutin päivittäinen vähimmäisaika.