(adjektiivi)adjektiivi) määritelmä ja synonyymit | Macmillan Dictionary.

Onko riitaisa adverbi vai adjektiivi?

adjektiivi
riitaisa adjektiivi – Määritelmä, kuvat, ääntäminen ja käyttöohjeet | Oxford Advanced Learner’s Dictionary at OxfordLearnersDictionaries.com.

Voiko riitaisa olla substantiivi?

Argumentti, kilpailu, väittely, riita, kamppailu. Väittelyssä ylläpidetty seikka tai sen tueksi esitetty väitelinja; riidan keskustelun tai kiistan kohde; kanta, jonka puolesta on otettu kantaa tai jonka puolesta on kiistelty.

Mitä riitaisa tarkoittaa lauseessa?

/kənˈten.ʃəs/ aiheuttaa, sisältää tai todennäköisesti aiheuttaa erimielisyyttä ja riitaa: kiistanalainen päätös/politiikka/asia/aihe. Hänellä on hyvin kiistanalaisia näkemyksiä koulutuksesta. Ohjaajalla oli riitaisa suhde eksentriseen näyttelijään.

Mikä osa puheesta on kiistanalainen?

Kuten edellä todetaan, ”kiistanalainen” on adjektiivi. Adjektiivin käyttö: Kukaan ei ole pystynyt toistamaan niitä. Adjektiivin käyttö: On kiistanalaista, onko hän ori.

Mikä on verbi riitaisa?

kilpailu. (intransitiivinen) Kilpailemaan. (transitiivinen) Kyseenalaistaa; vastustaa. (transitiivinen) Pyrkiä vakavasti pitämään tai ylläpitämään; taistella puolustaakseen.

Mikä on kiistelyn adjektiivi?Kiistanalainen määritelmä
adjektiivi. riitelyyn tai riitelyyn taipuvainen; riitaisa: riitaisa miehistö. aiheuttaa, sisältää tai sille on ominaista riitaa tai kiistaa: riitaisat asiat. Oikeustiede. joka liittyy riitelevien tai vastakkaisten osapuolten välisiin asioihin.

Mikä on toinen sana sanalle riitaisa?

Joitakin yleisiä synonyymejä sanalle riitaisa ovat sotaisa, sotaisa, riitaisa ja riitaisa. Vaikka kaikki nämä sanat tarkoittavat ”aggressiivista tai tappelevaa asennetta”, riitaisa tarkoittaa perverssiä ja ärsyttävää mieltymystä riitelyyn ja riitelyyn.Onko argumentoida verbi vai substantiivi?

verbi. ar-gue ˈär-(ˌ)gyü argued; arguing. intransitive verb. intransitive verb. : antaa perusteluja jonkin asian puolesta tai vastaan : perustella.

Voiko ihminen olla riitaisa?

Riitaisa asia on sellainen, josta ihmiset todennäköisesti kiistelevät, ja riitaisa henkilö on henkilö, joka tykkää kiistellä tai tapella. Jotkut asiat ovat hyvin kiistanalaisia. Ne ovat myös kiistanalaisia, koska ihmisillä on taipumus riidellä niistä, ja riidat jatkuvat todennäköisesti ikuisesti.

Mitä tarkoittaa ”ei riitaisa”?

Määritelmät non contentious. adjektiivi. henkilöistä; ei anna aihetta kiistelyyn. Synonyymit: riidaton. ei anna tai sille ei ole ominaista riitely.

Mikä on riitojen merkitys?substantiivi. con-ten-tion kən-ˈten(t)-shən. : väittelyssä tai argumentoinnissa esitetty tai ylläpidetty asia. Hänen väitteensä on, että kasinon rakentamisen salliminen ei olisi kaupungin etujen mukaista. : teko tai tapaus, jossa kiistellään.

Mitä riitaisa työ tarkoittaa?

Riitainen oikeudellinen työ liittyy kahden tai useamman osapuolen väliseen riitaan, johon voi liittyä muun muassa oikeudenkäynti, sovittelu tai välimiesmenettely.

Onko riitaisa adjektiivi?

TYYDYTTÄVÄ (adjektiivi) määritelmä ja synonyymit | Macmillan Dictionary.

Onko Hotly adverbi?

KUUMA (adverbi) määritelmä ja synonyymit | Macmillan Dictionary.

Onko vihainen adjektiivi vai adverbi?vihainen on adjektiivi, viha on substantiivi, vihainen on adverbi:He olivat hyvin vihaisia sinulle. Hän pitää vihansa lukittuna sisäänsä. Hän väijyi vihaisena ulos huoneesta.

Onko konflikti adjektiivi vai adverbi?

ristiriita (verbi) ristiriitainen (adjektiivi) eturistiriita (substantiivi)

Miten käytät konfliktia verbinä lauseessa?

verbi. Hänen väitteensä on ristiriidassa tosiasioiden kanssa.

Mikä verbi sopii yhteen konfliktin kanssa?

konfliktisoinnut ja esimerkkejä
deal with a conflict: käsitellä, käsitellä, hallitaMiten hyvin osaat käsitellä konflikteja?cause a conflict: aiheuttaa, luoda, johtaaVältä tilanteita, jotka aiheuttavat konflikteja tai vihaa.