Jos haluat ottaa yhteyttä Yhdysvaltain presidenttiin, lähetä kirje osoitteeseen White House, 1600 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC 20500. Voit myös yrittää soittaa Valkoiseen taloon numeroon 202-456-1111 ja pyytää saada puhua presidentin kanssa, vaikka sinut saatetaankin ohjata jollekin muulle henkilölle.

Mikä on Yhdysvaltain presidentin sähköpostiosoite?

Tässä tapauksessa lähetä posti sen sijaan suoraan osoitteeseen [email protected]

Voitko kirjoittaa kirjeen Yhdysvaltojen presidentille?

Jos mahdollista, lähetä meille sähköpostia! Tämä on nopein tapa tavoittaa Valkoinen talo. Jos kirjoitat kirjeen, harkitse sen kirjoittamista 8 1/2 x 11 tuuman paperille. Jos kirjoitat kirjeen käsin, kirjoita mahdollisimman siististi tussilla.

Miten otan yhteyttä Yhdysvaltain presidenttiin?

Valkoinen talo

 • Verkkosivusto: Valkoinen talo.
 • Ota yhteyttä: Ota yhteyttä Valkoiseen taloon.
 • Puhelinnumero: 1-202-456-1414 (Switchboard) 1-202 -456-1111 (kommentit)
 • TTY: 1-202-456-6213. 1-202-456-2121 (vierailijan toimisto)


 • Kuinka monta kirjettä presidentti saa päivässä?

  Kun presidentti Obama astui virkaansa, hän pyysi henkilökuntaansa lähettämään hänelle joka ilta 10 kirjettä äänestäjiltä luettavaksi. Nämä kirjeet, jotka on valittu niistä tuhansista sähköposteista ja käsinkirjoitetuista viesteistä, joita Valkoinen talo saa päivittäin, edustavat amerikkalaisten tarinoita ja huolenaiheita eri puolilta maata.

  Vastaako Valkoinen talo kirjeisiin?  Koska niin monet teistä kirjoittavat, puhemies ei voi henkilökohtaisesti käydä läpi jokaista viestiä, vaikka hän saakin näytteitä saapuneesta kirjeenvaihdosta. Valkoisen talon kirjeenvaihtohenkilöstö auttaa häntä lukemaan postia ja vastaamaan siihen.

  Miten kirje kirjoitetaan?


  Lainaus videolta: Vastaanottajan perusteella. Vilpittömästi tai terveisin toimii lähes kaikissa. Tilanteessa kirjoita nimesi ja allekirjoita kirje. Jos olet kirjoittanut kirjeen koneella, kirjoita nimesi neljä riviä lopetuksen alle.  Mikä on varapuheenjohtajan sähköpostiosoite?

  Tässä tapauksessa lähetä posti sen sijaan suoraan osoitteeseen [email protected]

  Vastaako presidentti sähköposteihin?

  Toiminto. Presidentin kirjeenvaihto vastaa kaikkien Yhdysvaltojen presidentille osoitettujen postien, sähköpostien ja pakettien käsittelystä. Toimiston tehtävänä on kuunnella kirjoittajien näkemyksiä, kokemuksia ja ideoita ja koordinoida Valkoisen talon puolesta asianmukainen vastaus.

  Kuka on kaikkien aikojen paras presidentti?

  Abraham Lincolnia pidetään suurimpana presidenttinä lähinnä hänen johtajuutensa vuoksi sisällissodan aikana ja orjuuden lakkauttamisen vuoksi. Hänen tärkein kilpailijansa on Franklin D. Roosevelt, koska hän johti maan pois suuresta lamasta ja toisen maailmansodan aikana.

  Saatko presidentiltä syntymäpäiväkortin, kun täytät 100 vuotta?  Syntymäpäiväonnittelut ovat saatavilla 100-vuotissyntymäpäiväänsä viettäville siviileille. Presidentti ja rouva Obama voivat lähettää tervehdyksen vain, jos häiden on tapahduttava ennen 19. tammikuuta 2017. Vuosipäiväkortti voidaan lähettää pariskunnille, jotka viettävät 50., 60. tai 70. hääpäiväänsä.

  Miten Yhdysvaltain varapresidenttiä puhutellaan kirjeessä?

  Käytä joko ”herra” tai ”rouva” sellaisista virallisista nimityksistä kuin presidentti, varapresidentti, puheenjohtaja, sihteeri ja suurlähettiläs, esim. herra presidentti, rouva puheenjohtaja jne.

  Kuinka monta makuuhuonetta Valkoisessa talossa on?

  Valkoisessa talossa on 16 vierashuonetta. Jotta kaikki vieraat voisivat nauttia omasta kylpyhuoneestaan, talossa on myös huikeat 35 kylpyhuonetta. Suurin osa makuuhuoneista on tyhjillään vain silloin, kun pääperheellä on vieraita. Näihin vieraisiin voi kuulua perheenjäseniä ja ystäviä, mutta myös ulkomaisia arvohenkilöitä ja suurlähettiläitä.

  Asuvatko presidentti ja varapresidentti Valkoisessa talossa?

  Varapresidentit Walter Mondalesta lähtien ovat asuneet perheineen Yhdysvaltain laivaston observatorion alueella, ja heidän toimistonsa sijaitsevat Valkoisen talon alueella.

  Kuka on rikkain presidentti?  Donald Trump
  1. Donald Trump (nettovarallisuus 2,9 miljardia dollaria) Inflaatiokorjattuna Donald Trump on rikkain koskaan presidenttinä toiminut henkilö – jopa alimmalla arviolla. Trump teki merkittävän kiinteistöuran New Yorkissa ennen kuin heitti hattunsa poliittiseen kehään.

  Kuka on nuorin presidentti?

  Kun presidentti McKinley murhattiin, Theodore Rooseveltista, joka ei ollut vielä aivan 43-vuotias, tuli maan historian nuorin presidentti. Hän toi uutta jännitystä ja voimaa presidentin virkaan, sillä hän johti kongressia ja amerikkalaista kansaa tarmokkaasti kohti edistyksellisiä uudistuksia ja vahvaa ulkopolitiikkaa.

  Kuka oli vanhin presidentti?

  Vanhin presidentti kautensa päättyessä oli Ronald Reagan 77-vuotiaana; tämä ero siirtyy lopulta Joe Bidenille, joka oli virkaan astuessaan vanhempi kuin Reagan virkakautensa päättyessä. Biden on syntynyt ennen neljää edeltäjäänsä: Donald Trump, George W. Bush, Bill Clinton ja Barack Obama. James K.

  Mitä minun pitäisi kirjoittaa kirjeeseen presidentille?

  Käytä kirjeen tekstissä sanaa ”herra presidentti”.
  Jos haluat puhutella heitä koko kirjeen ajan, käytä edelleen ”herra presidentti”. Voit esimerkiksi kirjoittaa: ”Herra Presidentti”.

  Miten lähetän sähköpostia Valkoiseen taloon?

  Yhteydenotto Valkoiseen taloon. Lähetä kommenttisi osoitteeseen [email protected] Koska Valkoinen talo saa paljon sähköpostia, se ei voi vastata kaikkiin viesteihin.

  Miten kirjoitat virallisen kirjeen?  Kuinka kirjoittaa muodollinen kirjain

 • Kirjoita nimesi ja yhteystiedot. …
 • Sisällytä päivämäärä. …
 • Sisällytä vastaanottajan nimi ja yhteystiedot. …
 • Kirjoita AMS -tyylin aihe. …
 • Kirjoita tervehdys lohkotyyliin. …
 • Kirjoita kirjeen runko. …
 • Sisällytä kirjautuminen. …
 • Oikoluku kirjeesi.


 • Miten kirje aloitetaan?

  Dear [osaston nimi] Team; esim. Dear Product Recruiter. Tervehdys. Dear Sir or Madam (tämä on vanhentunut, joten vältä jos mahdollista) To Whom It May Concern (käytä, jos sinulla ei ole muita käyttökelpoisia vaihtoehtoja).

  Miten aloitat virallisen kirjeen hallitukselle?

  Avaa kirje virallisesti.
  Jos kirjoitat vaaleilla valitulle virkamiehelle, osoita kunnioitusta virkaa kohtaan käyttämällä virkanimikettä ja virkamiehen koko nimeä. Muissa kirjeissä käytä tuttua ilmaisua ”Hyvä”, titteliä ”herra”, ”rouva”, ”neiti”, ”neiti” tai ”tohtori” ja virkamiehen koko nimeä.

  Mitä kirjoittaisit virallisen kirjeen alkuosaan?  Alku: Useimmat viralliset kirjeet aloitetaan sanalla ”Hyvä” ennen henkilön nimeä, jolle kirjoitat. Voit valita etu- ja sukunimen tai tittelin ja sukunimen. Jos et kuitenkaan tiedä henkilön nimeä, jolle kirjoitat, sinun on käytettävä sanaa ”Hyvä herra tai rouva”.

  Miten aloitat virallisen kirjeen ensimmäisen kappaleen?

  Ensimmäinen kappale: Muodollisen kirjeen ensimmäisen kappaleen tulisi sisältää kirjeen tarkoituksen esittely. On tavallista, että ensin kiitetään jotakuta tai esitellään itsensä. Hyvä Mr.

  Miten virallinen kirje aloitetaan ja lopetetaan?

  Käsin kirjoitetun allekirjoituksen alapuolella on oltava täydellinen koneella kirjoitettu nimesi ja nimesi (erillisillä riveillä). Jos et tiedä kirjeen vastaanottajan nimeä, aloita kirjeesi sanoilla Dear Sir tai Dear Sir tai Madam tai Dear Madam ja päätä kirjeesi sanoihin Yours faithfully, jota seuraa koko nimesi ja nimesi.

  Miten aloittaa kirje ilman rakasta?  "Rakas herra tai madam" -vaihtoehdot

 • "Hei, [lisää joukkueen nimi]"
 • "Hei, [lisää yrityksen nimi]"
 • "Rakas, vuokrauspäällikkö "
 • " Rakas, [etunimi] "
 • " kenelle se voi koskea "
 • " Hei "
 • " Hei siellä "
 • " Toivon, että tämä sähköposti löytää sinut hyvin "
 • Mitä voin sanoa kirjeessä rakkaan sijasta?

  Arvoisa herra/rouva Vaihtoehdot

  • Hyvä [etunimi Sukunimi],
  • Hyvä herra/rouva/tohtori. [Last Name],
  • Hei [First Name] tai Hei [First Name], (vain epävirallinen. …
  • Hei [ryhmän tai osaston nimi],
  • Arvoisa [työnimike],
  • Keitä se voi koskea,
  • Arvoisa herra tai hyvä rouva,
  • Arvoisa herra tai rouva,


  Mitä voin sanoa Dear allin sijasta?

  Lause ”rakkaat kaikki” on yksi tapa osoittaa sähköpostiviesti useille henkilöille. Ilmaisu ”dear” on suhteellisen muodollinen, joten se sopii hyvin ryhmille lähetettäviin työhön liittyviin sähköpostiviesteihin. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi ”hei”, ”tervehdys kaikille”, ”hei kaikille”, ”hei kaikille” ja vastaanottajien luettelointi nimeltä.

  Miten aloitat kirjeen tietämättä nimeäsi?

  Kuinka käsitellä kirjettä ensinnäkin

  1. Ääni ja muodollisuus. …
  2. Otsikot ja sukupuolten neutraalisuus. …
  3. Rakas (asema/työnimike), kuten "Hyvä myyntijohtaja" …
  4. Rakas (tiimi/osasto), kuten "Rakas sosiaalisen median osasto" tai "Rakas sosiaalisen median tiimi" …
  5. Pidä sitä rento "tervehdyksellä", "Hei", "Hyvää iltapäivää" ja niin edelleen.
  6. Miten kirje osoitetaan, jos vastaanottaja on tuntematon?

   Tuntematon vastaanottaja: Kun kirjoitat liikekirjettä tuntemattomalle vastaanottajalle, on kaksi perinteisesti hyväksyttävää tervehdystä. To whom it may concern tai Dear Sir or Madam osoittavat kunnioitusta kenelle tahansa, joka on tarkoitettu lukijaksi.

   Miten kirjepäällikkö osoitetaan?

   Asiat, jotka sisällytetään, kun käsitellään muodollista kirjettä

  7. Ensimmäinen rivi: Koko nimi.
  8. Toinen rivi: Yrityksen nimi.
  9. Kolmas rivi: katuosoite.
  10. Neljäs rivi: Kaupunki tai kaupunki, jota seuraa valtion nimi ja postinumero. …
  11. Osoitteen tulisi näkyä lähettäjän nimellä ja se tulisi kohdistaa vasemmalle.