Avainsanat

Olen kirjoittanut reilut 30.000 twitter-viestiä, seuraan liki 4500:n twiittejä ja minua seuraa siellä liki 4900 twitteristiä. Olen viserrinkokemusasiantuntija. Tuoreimmat twiittini rullaavat tällä blogi-sivustollakin. Olisin erilainen ihminen ilman sitä.

Se on kanava kiinnittää huomiota, kuten vaikkapa tällä viserryksellä tavoittelin Rinki-kierrätyksen huomiota, ja jopa muutosta heidän metallinkeräysastioihinsa:

Se on kanava ottaa kantaa:

Se on minulle myös julkisen pohdiskelun kanava, jolla haluan antaa muillekin ajattelemisen aihetta:

Se on kanava jakaa eteenpäin toisten viserryksiä omilla kommenteilla höystettynä:

Tai jakaa eteenpäin toisten twiittejä ilman mitään omaa lisäystä, kuten olen tehnyt esim. tälle Kari Tikkisen viserrykselle:

Se on myös nettialusta äänestysten järjestämiseksi:

Itselleni twitterin käyttö on ollut varsin korona-painotteista maaliskuusta 2020 lähtien. Mielestäni syystä. Olen lähes koko ajan pyrkinyt vaikuttamaan omalla visertelylläni siihen, että tautiin suhtauduttaisiin vakavasti ja sitä torjuttaisiin mahdollisimman määrätietoisesti.

Ensimmäinen viserrykseni ikinä oli kesällä 2016 silloiselle apulaiskaupunginjohtaja Pekka Saurille osoitettu kysymys Ylä-Malmin torin suihkulähteen rikkiolemisesta.

Ilmeisesti sen korjaaminen on nyt todennäköisesti pääsemässä Helsingin kaupungin taloussuunnitelmaan…

🙂 Twitterillä maailma paremmaksi viserrys kerrallaan, vaikka toki siellä virtaa paljon muutakin kuin maailmanparantamista. Myös minulta. Tervetuloa kanssavisertelemään, tai vai katselemaan mitä siellä pöhisee, ellet vielä ole!