Avainsanat

Tilasin härpättimen Ison Veden takaa. Lähettivät sen peräti Priority-pakettina. Kotimaan sisäisessä liikenteessähän Posti lupailee Priority merkitylle postille perillepääsyä seuraavaksi päiväksi vaikka toiselle puolelle maata. Ulkomaan postin suhteen ei tunnu olevan niin nuukaa. Tätä kirjoitettaessa on mennyt nyt reilu viikko siitä, kun paketti on saapunut HKI-Vantaalle, ja lähetys ei ole vieläkään perillä täällä muutaman kilometrin päässä Malmilla. Taivalta dokumentoivat seuraavat kuvaruutukaappaukset:uspspostiTai no noin tunti ja kymmenen minuuttia ajasta on minun viivyttelyäni asiassa, eli Postin ilmoitus tullausta varten oli tullut sähköpostiini 9. huhtikuuta 2015 klo 13.54 ja tullauskuitin kellonlyömä on 15:03:58 samana päivänä. Kuvien seurantatiedoista ilmenee, että lähetys on noteerattu Helsinki-Vantaalla 5.4.2015 tehdyn maahantuloleimauksen jälkeen seuraavan kerran vasta 9.4.2015. Ja Postinko pitäisi olla se kansainvälinen logistiikka-alan osaaja, joka haukkoo markkinoita erinomaisella suorityskyvyllään?