Avainsanat

,

Never ending story. Part II.

Tämä on jatkoa edelliseen postaukseeni:

Elisan puhelinpalvelusysteemit ovat hanurista

Eihän se kortti alkanut laisinkaan sielle viikonloppua pelittämään. Ei muuta kuin maanantaina uusi soitto Elisan puhelinpalveluun. Puhelimeen vastannut tarjosi oma-aloitteisesti 12 min oletusaikaisen jonotuksen sijasta takaisinsoittoa teknisestä tuesta. Eihän sitä soittoa toki samana iltana tullut, mutta ihan reilu tarjous kuitenkin.

Kun ei sitä puhelua illalla tullut, niin nappasin kortin ja lukijan mukaan seuraavaksi päiväksi töihin. Töissä puhelin sitten aamupäivällä pirisi. Kun setvimme asiaa soittaneen henkilön kanssa, hän hokasi, että lauantaina tähän samaan kortinlukijaan oli linkitetty myös se toinen kortti, jota aluksi oli lauantaina yritetty linkinttää eri kortinlukijaan, joka sitten kuitenkin oli tulkittu yhteensopimattomaksi.

No, tuplalinkityksen poiston piti kuitenkin korjata tilanne ja homman pelata kotiin päästyäni. Ei todellakaan pelittänyt.

No sitten taas soittoa kehiin. Selitin asiani. Ystävällinen puhelinääni ehdotti odotusarvoltaan 30 min jonotusta tekniseen tukeen. Toistan: puolen tunnin puhelinjonotusta kaksivaiheisen puhelinpalvelun kakkosvaiheeseen!

Ehdotin, että eikö nytkin onnistuisi takaisinsoitto heiltä päin. Kohteliain sanankääntein kuulin, että tällä kertaa järjestelmässä ei ole vapaana takaisinsoittopyyntöjä. Seuraavan päivän aamuna kuulemma voisi olla lyhyemmät jonot…

Koen kuitenkin jotenkin luontevammaksi hoitaa kodin TV-korttiasiat kotoa käsin, kuin kesken työpäivien, joten tänä iltana jälleen uusi yritys: Kaksivaiheinen jonotus, jonka toisessa vaiheessa jouduin opastamaan toisen pään puhelinhenkilöä siitä, mitkä kanavat heiltä näkyvät vaikka ihan ilman korttia. Jälleen kerran käytiin läpi kortinlukijan ID. Sitten sain ohjeet tetsata antennisingaalin jakajan pois piuhan päästä ja töllöön takaisin tehdasasetukset. Ei toimi siltikään.

Kyseinen puhelituki kaavaili asian selvittamistä omasta puhelintuestaan ja lupasi soittaa takaisin. Soitti äsken. Epäilevät että sopimusvaiheessa on jotain mennyt väärin. Kuulemma joku muu soittaa vielä tälle iltaa niiltä tiimoin. Tarjoaakohan että osta sie Elisa viihe? Eihän siun pelekillä Elisan kaapeli-TV -korteilla saa muuta viihettä, kuin puhelinviihettä!