Keskiviikkona on vuorotteluvapaani viimeinen päivä, ja torstaina on edessä paluu virkaan. Tiistaina 9.10. kävin jo hakemassa esimakua edessä olevasta arjesta kutsuttuna vapaaehtoistyöntekijänä Vahijärven koulun lakkauttamissuunnitelman yms. koulumuutosten kuulemistilaisuudessa Askolan koululla. Uusimaan kuulemistilaisuudesta kertovan nettiuutisen kuvaan ei sentään takaraivoani tullut.

Liki vuosi on mennyt näin jälkikäteen ajateltuna äkkiä. Tämän blogin pitäminen on ollut yksi sen aikana elämääni tulleista uusista ulottuvuuksista. Voi olla, että virassa ollessani tätä tulee päivitettyä harvemmin. Nyt parina viime kuukautena olen näemmä keskimäärin pari postausta viikossa tänne näpytellyt. Keskeneräisistä asioista uudet artikkelit tänne joka tapauksessa aion tehdä ( 😉 katastrofivarauksella toki).

Eli Tripatht-vahvistimen rakentelusta on luvassa vielä jatko-osa, ja Viestintäviraston postilähetysten sisältörajoituksia koskevan valitusasian uutiset aion tuoda blogini lukioille tietoon ensitilassa, kunhan uutta kerrottavaa vaan tulee. Toki muitakin postauksia varmaan silloin tällöin laittelen, mutta kuten sanottu, niiden osalta voi käydä niin, että tahti harvenee. Saa nähdä…