Avainsanat

,

Tänään tuli Helsingin Hallinto-oikeudesta vastaselityspyyntö Viestintäviraston hallinto-oikeudelle antamasta lausunnosta koskien valitustani Viestintäviraston päätöksestä. Kyseistä valitusta olen käsitellyt viimeksi tässä blogissa artikkelissa: ”Valitus: valinta lukittu”

Viestintäviraston kanta valitukseeni ei hirveästi yllätä:

Näköjään ainakin pari muutakin valitusta Viestintäviraston päätöksestä on jätetty. Mitenkähän asiassa käy, jos eri hallinto-oikeudet tekevät samasta Viestintäviraston päätösestä keskenään erillaisia ratkaisuja?

Vastaselityksen antamiselle olisi aikaa 40 päivää 3.7.2012 päiväyksestä laskettuna. Mitään uuttahan Viestintävirasto ei lausu, joten siltä pohjalta ei täältä valittajapuoleltakaan olisi lisää sanottavaa. Alkuperäinen valitukseni löytyy linkattuna aiemmin mainitussa blokipäivityksessä: ”Valitus: valinta lukittu” ja Viestintäviraston päätös on linkkinä blokipäivityksessä: ”Itella tasa-arvoisempi kuin kansalainen?” Toki otan mielellään näkemyksiä ja näkökulmia vastaselityksen antamiseen kommetteina tähän postaukseen (perinteisesti myös sähköpostilla tavoittaa – osoite löytyy tuolta ylälaidan ”Blogisti” -linkin kautta).