Avainsanat

,

Orwellin mielikuvituksen luomassa fiktiivisessä yhteiskunnassa vallitsi tasa-arvo. Toiset vaan olivat tasa-arvoisempia kuin toiset. 1.1.2012 kirjoitin tähän blogiin siitä, että Itella oli tehnyt päätöksen olla kuljettamatta kaikennäköistä mielestään sopimatonta sisältöä. Itse tein Itellan linjaamista, mielestäni perusteettomista, rajoituksista viime vuoden puolella myös valituksen Viestintävirastoon. Viestintäviraston päätös asiaan tuli tänään. Päätös on skannattu yksittäisinä sivuina tänne:

https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=a4c48d1d0be9c90d&resid=A4C48D1D0BE9C90D!579&parid=A4C48D1D0BE9C90D!101&authkey=!AMBFOpx2j9RV9jk

Tutustukoon niihin ken tahtoo. Asiasta kiinnostuneita suosittelen myös analysoimaan mielessään ainoan valtakunnallisesti postitoimintaa harjoittavan yrityksen ja yksittäisen kansalaisen argumentaation viranomaiskäsittelyssä saamaa painoarvoa. 😉 en ole katkera, mutta kuitenkin…