8. elokuuta 2022 Axios ilmoitti, että se oli myyty Cox Enterprisesille 525 miljoonalla dollarilla. Kaupan mukaan Cox omistaa yrityksestä 70 prosenttia, kun taas Axiosin työntekijät ja sen perustajat säilyttävät loput 30 prosenttia. Kauppa saatiin päätökseen seuraavassa kuussa.

Kuka on Mike Allen Axios?

Michael Allen (s. 21. kesäkuuta 1964) on yhdysvaltalainen poliittinen toimittaja. Hän on Axiosin perustaja ja päätoimittaja sekä Politicon entinen poliittinen päätoimittaja.

Kuka on Axiosin toimitusjohtaja?

James VandeHei (s. 12. helmikuuta 1971) on yhdysvaltalainen toimittaja ja liikemies, joka on Axiosin toinen perustaja ja toimitusjohtaja sekä Politicon entinen päätoimittaja ja toinen perustaja.

Miten Axios ansaitsee rahaa?

Axios Media omistaa osoitteet www.axios.com ja www.axiospro.com. Tulomme tulevat seuraavista lähteistä: yritys- ja yhteiskuntavastuun (CSR) mainonta. Nämä ovat täysin merkittyjä mainoksia uutiskirjeissämme, verkkosivustollamme, podcasteissamme ja mobiilisovelluksessamme, jotka yritykset ja voittoa tavoittelemattomat yhteisöt ovat maksaneet.

Mikä on Axios HQ?

Axios HQ auttaa tiimejä kommunikoimaan tehokkaammin. HQ perustuu vuosien tutkimustyöhön, ja se luo älykkäitä päivityksiä, jotka tislaavat olennaisen tiedon puoleen ajasta – lisäävät avoimuutta, lisäävät sitoutumista ja rakentavat luottamusta.

Kuka perusti Axios-uutiset?

Axios (lyhenne ΛXIOS) on yhdysvaltalainen uutissivusto, jonka kotipaikka on Arlington County, Virginia. Sen perustivat vuonna 2016 ja käynnistivät seuraavana vuonna Politicon entiset toimittajat Jim VandeHei, Mike Allen ja Roy Schwartz.

Miksi Axios on parempi kuin fetch?Axios pystyy sieppaamaan HTTP-pyyntöjä. Fetch ei oletusarvoisesti tarjoa tapaa pyyntöjen sieppaamiseen. Axiosissa on sisäänrakennettu tuki latauksen edistymiselle. Fetch ei tue latauksen edistymistä.

Kuinka paljon Axiosin tilaus maksaa?

Kahden viikon ilmaisen kokeilujakson jälkeen Axios Pro maksaa 600 dollaria vuodessa yhdestä uutiskirjeestä tai 1800 dollaria vuodessa kaikista Pro-uutiskirjeistä. (Kuukausivaihtoehtoa ei ole.) Kirjoittanut Sarah Scire. 20, 2022, 14:53 p.m.Kuinka paljon Axios HQ maksaa?

noin 10 000 dollaria
Axiosin päämaja, jonka luvataan opettaa amerikkalaisille yrityksille, miten jargonia voidaan karsia, on erillään uutishuoneesta. Yritykset maksavat noin 10 000 dollaria vuosisopimuksesta ja käyttävät ohjelmistoa tiimipäivitysten ja myyntimuistiinpanojen kirjoittamiseen, Zaslav sanoi.

Onko Axios hyvä yritys työskennellä?

Onko Axios hyvä yritys työskennellä? Axiosin yleisarvosana on 4,5 viidestä, joka perustuu yli 177 työntekijän nimettömänä jättämään arvioon. 91 % työntekijöistä suosittelisi työskentelyä Axiosilla ystävälleen ja 88 %:lla on myönteiset näkymät yritystä kohtaan.

Miten voin peruuttaa Axiosin sähköpostien tilauksen?

Axios lähettää sinulle toisinaan viestejä uusista tuotelanseerauksista ja muista jännittävistä päivityksistä. Jos haluat kieltäytyä vastaanottamasta näitä mainosviestejä, napsauta saamasi sähköpostiviestin alareunassa olevaa tilauksen peruutuslinkkiä.

Mitä on älykäs lyhykäisyydellä kirjoittaminen?Smart Brevity on viestintämalli, jota olemme testanneet ja parantaneet jo vuosia. Toimittajat ovat luoneet sen – sen avulla voidaan priorisoida olennaiset uutiset, selittää niiden vaikutus lukijoihin ja toimittaa molemmat tiiviissä ja visuaalisessa muodossa.

Onko Axiosista maksettava?

Axios Pro on ammattilaisille suunniteltu maksullisten tilaustuotteiden sarja, joka tarjoaa eksklusiivisia uutisia ja analyysejä, jotka auttavat sinua navigoimaan toimialallasi.

Kuinka paljon Axiosin toimittajat tienaavat?

noin 67 145 dollaria
Keskimääräinen Axios Reporterin vuosipalkka Yhdysvalloissa on noin $67,145, mikä on 55 % yli maan keskiarvon.

Miksi olet kiinnostunut tämän yrityksen vastauksista?

Ilmaise henkilökohtainen intohimosi työnantajan tuotetta/palvelua/tehtävää kohtaan. Selitä, miksi nauttisit tehtävän vastuusta. Kuvaile, miten näet menestyväsi tehtävässä taitojesi ja kokemuksesi perusteella.

Mikä sai sinut innostumaan hakemaan tätä tehtävää?Seuraavassa on muutamia hyviä ajatuksia, jotka auttavat sinua vastaamaan tähän kysymykseen. Taitoni ja kokemukseni tekevät minusta loistavan ehdokkaan tehtävään. Olen ollut jonkin aikaa työttömänä ja olen valmis ottamaan vastaan seuraavan haasteen. Haluan työskennellä yrityksessä, jolla on samanlaiset arvot kuin minulla.

Mikä on palkkatoive?

Sen sijaan, että tarjoaisit tietyn määrän palkkaa, jota odotat, anna työnantajalle vaihteluväli, johon haluaisit palkkasi sijoittuvan. Yritä pitää vaihteluväli ennemmin tiukkana kuin hyvin laajana. Jos esimerkiksi haluat ansaita 75 000 dollaria vuodessa, hyvä vaihteluväli olisi 73 000-80 000 dollaria.

Mikä on heikkoutesi paras vastaus?

Vastaa kysymykseen ”Mikä on suurin heikkoutesi” valitsemalla taito, joka ei ole välttämätön haettavan työpaikan kannalta, ja korostamalla tarkasti, miten käytännössä aiot puuttua heikkouteesi. Joitakin taitoja, joita voit käyttää heikkouksina, ovat esimerkiksi kärsimättömyys, monitehtäväisyys, itsekritiikki ja viivyttely.

Mitä sanoa, kun haastattelija kysyy Kerro itsestäsi?

Läsnä: Kerro hieman nykyisestä tehtävästäsi, sen laajuudesta ja ehkäpä jostakin viimeaikaisesta suuresta saavutuksestasi. Menneisyys: Kerro haastattelijalle, miten päädyit tähän tehtävään ja/tai mainitse aiempi kokemuksesi, joka liittyy hakemaasi tehtävään ja yritykseen.

Mikä motivoi sinua hakeutumaan tähän tehtävään Vastaa esimerkkejä?

Hyvät vastaukset hankalaan haastattelukysymykseen "Mikä motivoi sinua?"li>

 • Muiden valmennus.
 • Prosessien parantaminen, tapojen löytäminen ongelmien ratkaisemiseksi.
 • Tiimin johtaminen tai osa joukkueen osaa.
 • Suoritetaan vaikea projekti.
 • Haasteiden voittaminen.
 • Mistä olet työssäsi eniten innoissasi?  Seuraavassa on muutamia esimerkkejä hyvistä tavoista vastata tähän kysymykseen: ”Minua innostaa eniten yhteistyö ja työskentely jonkin suuren tavoitteen eteen. Jokainen työpäivä on tilaisuus, jolla voin edistää yrityksen kasvua. Ja tämä on se, mikä tekee päivästäni elämyksellisen.

  Miksi jätät nykyisen työsi?

  Esimerkkejä myönteisistä syistä työpaikan jättämiseen
  Minusta tuntuu, että olen valmis ottamaan enemmän vastuuta. Uskon, että olen edennyt niin pitkälle kuin voin nykyisessä tehtävässäni. Tarvitsen ympäristönvaihdoksen motivoidakseni itseäni. Haluan kehittää uusia taitoja, joita ei tarvita nykyisessä työssäni.

  Miksi meidän pitäisi palkata sinut ilman kokemusta?

  Olen varma, että pystyn edistämään yrityksen kasvua. Olen tulokas, minulla ei ole kokemusta, mutta minulla on hyvä akateeminen ennätys sekä hyvä tietämys aiheista. Olen rehellinen ja ansioitunut ehdokas. Minulla on myös hyvät oppimistaidot.

  Miksi jätit edellisen työpaikkasi?

  ”Olen työskennellyt organisaatiossa pitkään (useita vuosia) ja halusin kokea erilaisen ympäristön, joka auttaisi minua kasvamaan.” ”Etsin tilaisuutta edetä urallani.” ”Etsin tilaisuutta edetä urallani.” ”Entinen kollega tai pomo rekrytoi minut heidän yritykseensä.” ”Entinen kollega tai pomo rekrytoi minut heidän yritykseensä.” ”Minulle tarjottiin huomattavaa palkankorotusta.”

  Mikä on vahvuutesi paras vastaus?  Kun vastaat, mainitse, mitkä ovat tärkeimmät vahvuutesi, anna esimerkkejä siitä, miten olet käyttänyt niitä aiemmin, ja kuvaile lopuksi, millaisia tuloksia olet saanut. Ole erittäin tarkka vastauksissasi. Älä sano vain ”olen hyvä X:ssä”, vaan syvenny syvälle ja anna haastattelijalle kattava vastaus.

  Mikä on haluamasi palkka?

  Mikä on toivottu palkka? Haluttu palkka on yksinkertaisesti rahamäärä, jonka haluaisit ansaita uudessa työpaikassasi. Se on myös realistinen rahasumma, jonka odotat ansaitsevasi uudessa työpaikassasi taito- ja kokemustasosi perusteella. (Muuten meillä kaikilla olisi varmaan 10 miljoonan dollarin toivottu palkka.)

  Mitä minun pitäisi sanoa lähtöhaastattelussa?

  Muista kertoa, mistä asioista pidit työpaikalla työskentelyssä ja mitä siellä mielestäsi tehdään hyvin. Kun annat sekä myönteistä että kielteistä palautetta, työnantajasi pitää todennäköisesti kommenttejasi ja kokemuksiasi oikeudenmukaisempina, rehellisempinä ja tarkempina kuin jos antaisit vain yksipuolisia, kielteisiä valituksia.

  Pitäisikö minun olla rehellinen poistumishaastattelussa?  Sinun on ennen kaikkea oltava rehellinen HR-osastollesi työkokemuksestasi. Muista, että heidän ensisijaisena tavoitteenaan on saada selville, miten yritys toimii sisäpiirin näkökulmasta. Jos haluat, että palautteestasi on hyötyä, sinun on kerrottava heille totuus.

  Voidaanko poistumishaastattelua käyttää sinua vastaan?

  Seuraavassa on kymmenen syytä jättää poistumishaastattelu väliin. 1. Kaikkea sanomaasi voidaan käyttää sinua vastaan. Ei tarvitsisi paljoa, että johtajasi päättäisivät, että syy siihen, miksi jaoit negatiivista palautetta heidän kanssaan, on se, että olet kakkosluokan työntekijä ja että heidän on parempi olla ilman sinua.