Sun Tzun kirjoittama Sodankäynnin taito on kaikkien aikojen tunnetuin ja arvostetuin sotilasstrategiaa käsittelevä kirja. Vaikka sen viisaus on peräisin muinaisesta Kiinasta, sen periaatteet ja neuvot ovat ajattomia – yhtä lailla sovellettavissa neuvotteluhuoneessa kuin taistelukentällä.

Kannattaako Sodankäynnin taito lukea?

Kyllä, tietenkin, ehdottomasti lukemisen arvoinen. Siinä on kyse siitä, miten käsitellä konfliktitilanteita. Ei pelkästään sodan vaan minkä tahansa konfliktin kanssa.

Onko Sodankäynnin taito vaikeaa luettavaa?

Se on itse asiassa helpoin sotakirja lukea monella tapaa. Yksinkertainen sanamuoto, yksinkertaiset käsitteet, eikä se ole liian tekninen (jos lainkaan) aseiden ja taktiikan osalta. Se on myös lyhyt kirja, paljon lyhyempi kuin Clausewitzin sota (joka on edelleen loistava kirja) tai muut jättiläiset.

Minkä ikäinen on sopiva lukemaan Sodan taidetta?

Tuotetiedot

Kustantaja Basic Books (11. helmikuuta 1994)
Luku-ikä 13 vuotta ja vanhemmat
Lukumitta 1550L
Luokka-aste 11 ja ylöspäin
Kappaleen paino 11. 3 unssia

Millaiset ihmiset lukevat Sodankäynnin taidon?

Sitä suositellaan luettavaksi kaikille Yhdysvaltojen sotilastiedustelun työntekijöille. The Art of War -teosta käytetään opetusmateriaalina Yhdysvaltain West Pointin sotilasakatemiassa kurssilla Military Strategy (470), ja sitä suositellaan luettavaksi myös Sandhurstin kuninkaallisen sotilasakatemian upseerikokelaille.

Miksi Sodankäynnin taito on niin suosittu?

Sodankäynnin taito on säilynyt ajankohtaisena vuosien saatossa, koska se käsittelee pikemminkin strategiaa ja taktiikkaa kuin erityistä sodankäyntiteknologiaa. Se on vaikuttanut johtajiin kaikkialla maailmassa, ei ainoastaan sodankäynnissä vaan monilla elämänaloilla, myös liike-elämässä.

Kuinka kauan kestää lukea Sodankäynnin taito?
Lainaus videolta:

Voiko 12-vuotias lukea Sodankäynnin taidon?

Sitä suositellaan 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.Voivatko lapset lukea Sodankäynnin taidon?

Tämä kirja sopii kaikille, jotka haluavat tutustua sodankäynnin historiaan.

Onko kirja sopiva 12-vuotiaalle?

Kaiken kaikkiaan sinun ei pitäisi antaa 12-vuotiaan katsoa tätä, ellet ole täysin varma, että lapsesi hyväksyy sen, mutta yli 12-vuotias voi katsoa sitä, jos haluaa, mutta kysy ensin vanhemmalta, se ei ole minun päätökseni. 3 henkilöä piti tätä hyödyllisenä.

Onko The Art of Warista olemassa lastenversio?

The Art of War on nyt saatavilla vauvoille! Nyt voit viedä lapsesi matkalle Sun Tzun kanssa, kun hän välittää viisauttaan pienelle lapselle. Lukemalla tätä kirjaa lapsellesi voit aloittaa Sodankäynnin taito -kirjan arvokkaiden opetusten opettamisen jo hyvin varhaisessa iässä.

Voiko 11-vuotias lukea Sota ja rauha -kirjan?Alle 12-vuotiaat lapset eivät varmasti ymmärrä sitä tai saa täyttä kokemusta. Se on hyvin paljon moraalin, elämän ja yhteiskunnan tutkimista tuona aikana. Mielestäni siinä on paljon kauneutta, kun hahmot löytävät rauhan ja rakkauden sodan ja vaikeuksien keskellä, mutta nuoremmat katsojat menettäisivät paljon tästä.

Mitä teos Sodankäynnin taito opettaa sinulle?

”Sodankäynnin taito opettaa meitä luottamaan siihen, että emme luota siihen, että vihollinen ei tule, vaan siihen, että olemme valmiita ottamaan hänet vastaan.” ”Kulje odottamattomia reittejä ja hyökkää vartioimattomiin paikkoihin.” ”Jos he kohtaavat kuoleman, ei ole mitään, mitä he eivät saavuttaisi.”