Hänen puheensa tunnetaan parhaiten sen viimeisistä riveistä, joissa hän lainasi vanhaa armeijan balladia: ”Vanhat sotilaat eivät koskaan kuole – he vain katoavat. ’ Ja kuten tuon balladin vanha sotilas, minä lopetan nyt sotilasurani ja vain hiipun pois – vanha sotilas, joka yritti tehdä velvollisuutensa niin kuin Jumala antoi hänelle valon nähdä tämän velvollisuuden.

Mikä oli MacArthurin kuuluisa sitaatti?

Sota. Sodassa voitetaan tai hävitään, eletään tai kuollaan, ja ero on vain silmäripsi.

Mitä MacArthur sanoi palattuaan Filippiineille?

Lokakuun 20. päivänä 1944, muutama tunti joukkojen maihinnousun jälkeen, MacArthur käveli maihin Filippiineillä sijaitsevalle Leyten saarelle. Tuona päivänä hän piti radiolähetyksen, jossa hän julisti: ”Filippiinien kansa, olen palannut!”. Tammikuussa 1945 hänen joukkonsa valtasivat Filippiinien pääsaaren Luzonin.

Mikä oli MacArthurin kuuluisa sitaatti, kun hän lähti Filippiineiltä?

Kun armeijan kenraali Douglas MacArthur lupasi palata Filippiineille evakuoidessaan saaret toisen maailmansodan alussa, hänen kerrottiin sanoneen: MacArthur sanoi: ”Minä palaan.”
31 дек. 1969 

Mistä Douglas MacArthur tunnetaan parhaiten?

”Loistava amerikkalainen kenraali, joka komensi liittoutuneiden joukkoja Tyynellämerellä toisen maailmansodan aikana, hallitsi sodanjälkeistä Japania ja johti YK:n joukkoja Korean sodassa. ” Kenraali Douglas MacArthur toimi Yhdysvaltain Kaukoidän joukkojen komentajana vuodesta 1941 sodan päättymiseen vuonna 1945.

Miksi MacArthur sanoi, että minä palaan?

MacArthur… kirjoitti myöhemmin: ”’Minä palaan’ tuntui filippiiniläisistä maagiselta lupaukselta. Se sytytti liekin, josta tuli symboli, joka keskitti kansakunnan lannistumattoman tahdon ja jonka pyhäkössä se lopulta saavutti voiton ja löysi jälleen kerran vapauden.

Mitä MacArthur sanoi Venäjästä?Hän lisäsi: ”En usko, että [sota Venäjän kanssa] on väistämätön. Mielestäni se on hyvin vaarallinen mahdollisuus.” Kaukainen vai todellinen? Kenraali MacArthur vakuutti, että Venäjä ”ei välttämättä” puutu asiaan, jos Yhdysvallat noudattaa hänen Koreaa koskevaa ohjelmaansa.

Pitikö kenraali MacArthur lupauksensa?

MacArthur piti lopulta lupauksensa ja palasi Filippiineille. Bataanin jengi palasi Corregidoriin maaliskuussa 1945 neljällä PT-veneellä.Miksi MacArthur hylkäsi Filippiinit?

MacArthur teki useita virheitä, jotka nopeuttivat Filippiinien kukistumista. Niitä olivat muun muassa huonosti koulutetut miehet, huono varustus ja japanilaisten voiman aliarviointi. Toisin kuin Perret, Beck uskoo, että MacArthurilla oli ennen japanilaisten hyökkäystä riittävästi aikaa suojella Filippiineillä olevia lentokoneita.

Miten MacArthuriin suhtaudutaan Filippiineillä?

Filippiiniläisille MacArthur on kuitenkin sankari ilman virheitä. ”Minä palaan”, hän lupasi perääntyessään japanilaisten edessä vuoden 1942 ensimmäisinä synkkinä päivinä, ja hän piti lupauksensa, kun Yhdysvaltain joukot rynnäköivät takaisin Filippiineille vuonna 1944.

Mikä on MacArthurin viimeinen sana?

He ovat valinneet mieluummin kuoleman kuin orjuuden. Heidän viimeiset sanansa minulle olivat: ”Älkää upottako Tyynenmeren laivaa!”

Vapauttiko MacArthur Filippiinit?Vähemmän tunnettu, mutta kenties monumentaalisempi viesti tuli MacArthurin päämajan päämajasta 5. heinäkuuta 1945, jolloin hän julisti, että koko Filippiinit oli vapautettu. Japanilaisten Filippiinien valloitus oli yksi Yhdysvaltain historian pahimmista sotilaallisista katastrofeista.

Kuka sanoi, että tulen takaisin?

Kenraali Douglas MacArthurin sanat vuonna 1942, kun hän lähti Filippiinien saarilta toisen maailmansodan aikana. Japanilaiset joukot olivat valloittamassa Filippiinejä, ja presidentti Franklin D. Roosevelt oli siirtänyt MacArthurin toiseen paikkaan Tyynellämerellä.

Mitä MacArthur sanoi Hirohitolle?

Kenraali MacArthur sanoi, että Hirohito oli kaikkia japanilaisia yhdistävä symboli. ”Tuhotkaa hänet, niin kansakunta hajoaa”, kenraali kirjoitti.
26 дек. 1971 

Mikä oli Trumanin kuuluisa sitaatti?

”Maailmassa ei ole mitään uutta paitsi historia, jota et tunne.”

Kuka sanoi, että sinut muistetaan säännöistä, joita rikot?Sinut muistetaan säännöistä, joita rikot….. Sitaatti ”Douglas MacArthur” | Mitä minun pitäisi lukea seuraavaksi?

Minkä kuuluisan lainauksen Thomas Jefferson sanoi?

”Pidämme näitä totuuksia itsestään selvinä: että kaikki ihmiset on luotu tasa-arvoisiksi. . .” ”se on tieteen ja hyveiden suuri kantaisä: ja että kansakunta on suuri molemmissa, aina siinä suhteessa kuin se on vapaa.” ”Vapautemme riippuu lehdistön vapaudesta, ja sitä ei voi rajoittaa menettämättä sitä.”

Kuka sanoi, että yritä parhaasi ja unohda kaikki muu?

Tony Horton
Lainaus Tony Hortonilta: Horton: ”Tee parhaasi ja unohda loput.”