Dana Marie Perino (s. 9. toukokuuta 1972) on yhdysvaltalainen poliittinen kommentaattori ja kirjailija, joka toimi Valkoisen talon 26. lehdistösihteerinä presidentti George W. Bushin alaisuudessa 14. syyskuuta 2007 – 20. tammikuuta 2009.

Seurasi
Dana Perino
presidentti George W. Bush
Varaedustaja Tony Fratto
Edusti Tony Snow
Robert Gibbs

Ketkä olivat George Bushin lehdistösihteerit?

Luettelo lehdistösihteereistä

Kuka oli presidentti Bushin ensimmäinen lehdistösihteeri?

Lawrence Ari Fleischer (s. 13. lokakuuta 1960) on yhdysvaltalainen mediakonsultti ja poliittinen avustaja, joka toimi Valkoisen talon 23. lehdistösihteerinä presidentti George W. Bushin alaisuudessa tammikuusta 2001 heinäkuuhun 2003. New York City, Yhdysvallat.

Mitä tapahtui Tony Snow?

Snow kuoli 12. heinäkuuta 2008 Georgetownin yliopistollisessa sairaalassa maksaan levinneeseen paksusuolen syöpään. Hän oli 53-vuotias. Reagoidessaan Snow’n kuolemaan presidentti George W. Bush kehui Snow’n kykyä tuoda ”tiettyä sivistyneisyyttä tähän hyvin kiistanalaiseen työhön”.

Kuinka vanha Foxin Sandra Smith on?

41-vuotias, 22. syyskuuta 1980.

Onko Foxin Sandra naimisissa?Kuka on John Conolly? John Conolly on Fox Newsin American Reports -ohjelman toisen juontajan Sandra Smithin aviomies. Vuonna 2016 hän esiintyi Fox & Friends -ohjelmassa vaimonsa kanssa, kun he kokkailivat Super Bowl -chiliä. Conolly on suorittanut maalaustaiteen kandidaatin tutkinnon Chicagon School of Art Institutessa, mutta työskentelee tällä hetkellä rahoitusalalla.

Mikä on Martha MacCallumin palkka?

Martha MacCallum on yhdysvaltalainen uutisjuontaja ja poliittinen toimittaja, joka toimii pääasiassa Fox News Channel -kanavalla. Työskentelystään Fox Newsissa Martha ansaitsee 2 miljoonan dollarin vuosipalkan.Mikä on Bret Baierin palkka?

Bret Baier isännöi Fox News -kanavan Special Report with Bret Baier -ohjelmaa ja on Foxin johtava poliittinen kirjeenvaihtaja. Bret Baierilla on kaksi lasta vaimonsa Amy Baierin kanssa.
Mikä on Bret Baierin nettovarallisuus?

Nro. Virkamies Presidentti
24 Scott McClellan George W. Bush
25 Tony Snow
26 Dana Perino
27 Robert Gibbs Barack Obama
Nettovarallisuus 65 miljoonaa dollaria
Palkka Fox Newsilta 15 miljoonaa dollaria
Autot 5
Maksetut verot 2 miljoonaa dollaria
Paino 182 paunaa (83 kg)

Mikä on Maria Bartiromon palkka?

10 miljoonaa dollaria
Syyskuussa 2019 hän allekirjoitti uuden monivuotisen sopimuksen FBN:n kanssa. Tuona vuonna TheStreet.com kertoi, että Bartiromon vuosipalkka oli 10 miljoonaa dollaria, mikä oli seitsemänneksi korkein palkka amerikkalaisten tv-uutisankkureiden keskuudessa.

Mikä on Shannon Breamin palkka?

Fox Newsin työntekijänä Shannon Bream ansaitsee vuosittain yli 8 miljoonan dollarin palkan, mikä tekee hänestä yhden Amerikan television parhaiten palkatuista juontajista.

Mikä on Bill Hemmersin vuosipalkka?Bill Hemmer on yhdysvaltalainen televisiouutisten juontaja ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 14 miljoonaa dollaria ja vuosipalkka 3 miljoonaa dollaria.

Mikä on Ainsley Earhardtin palkka?

Ainsley Earhardtin vuosipalkka on 6 miljoonaa dollaria vuonna 2022.