Mitkä ovat Valkoisen talon henkilökunnan palkat?

Trumpin Valkoisen talon avustajan ja kansliapäällikön vanhemman neuvonantajan Robert Blairin palkaksi vahvistettiin 183 000 dollaria, mutta Bidenin Valkoisessa talossa presidentin avustajina ja apulaiskansliapäällikköinä työskentelevät Jennifer O’Malley Dillon ja Bruce Reed tienaavat kuitenkin 180 000 dollaria.

Mikä on Valkoisen talon parhaiten palkattu työpaikka?

Henkilöstöpäällikön strategiasta ja sidosryhmien sitoutumisesta vastaava vanhempi neuvonantaja John Czwartacki ansaitsee 239 595 dollaria vuodessa. John Czwartacki on Valkoisen talon parhaiten palkattu työntekijä, ja hän ansaitsee enemmän kuin jopa hänen esimiehensä, kansliapäällikkö Mick Mulvaney.

Mitä Valkoisen talon kokki tienaa?

Mental Floss -lehden mukaan Valkoisen talon keittiömestarin palkka on noin 80 000-100 000 dollaria vuodessa. Tehtävään kuuluu kuitenkin runsaasti myöhäisillan viimeistelyjä eikä palkallisia ylitöitä. Myöskään johtavan keittiömestarin laaja alaisryhmä ei todennäköisesti ole vähissä dollareissa.

Miten voin työskennellä Valkoisessa talossa?

Jos haluat tehdä Valkoisessa talossa uraa, joka ei ole poliittinen nimitys, sinun on pidettävä silmällä työpaikkailmoituksia. Löydät ne Office of Personnel Managementin USAJOBS-sivustolta. Hakuprosessi on erittäin kilpailtu.

Paljonko talonmies tienaa Valkoisessa talossa?

36 190 dollaria vuodessa
Valkoisen talonmiehen arvioitu kokonaispalkka on 36 190 dollaria vuodessa. Tämä luku edustaa mediaania, joka on omistamamme kokonaispalkka-arviomallimme vaihteluvälien keskikohta ja perustuu käyttäjiltämme kerättyihin palkkoihin. Arvioitu peruspalkka on 36 190 dollaria vuodessa.

Kuinka paljon salaisen palvelun agentit tienaavat?

Salaisen palvelun erikoisagenttien palkat vaihtelevat Yhdysvalloissa 19 348 dollarista 511 652 dollariin, ja mediaanipalkka on 93 717 dollaria. Keskimmäinen 57 % Secret Service Special Agents -työntekijöistä ansaitsee 93 727-232 721 dollaria, ja 86 % parhaista ansaitsee 511 652 dollaria.

Kuinka monta kylpyhuonetta Valkoisessa talossa on?

35 kylpyhuonetta
Valkoinen talo on edelleen paikka, jossa historia jatkuu. Asuinrakennuksessa on 132 huonetta, 35 kylpyhuonetta ja 6 kerrosta. Lisäksi on 412 ovea, 147 ikkunaa, 28 takkaa, 8 portaikkoa ja 3 hissiä.

Tekeekö presidentti itse ruokansa?

Valkoisen talon keittiömestari on henkilö, joka vastaa keittiöiden hallinnoinnista sekä kaikkien Yhdysvaltojen presidentin ja ensimmäisen perheen ruokalistojen ja aterioiden suunnittelusta ja valmistamisesta, mukaan lukien heidän yksityiset ateriansa, heidän yksityiset viihdyttämisensä ja viralliset valtiolliset tilaisuudet Valkoisessa talossa.

Pitääkö presidentin maksaa ruokansa?

Vaikka presidentti maksaa perheensä henkilökohtaiset ateriat, Valkoisen talon kokit, jotka usein valmistavat presidentin ateriat, saavat palkkansa valtiolta. Valtiolliset illalliset maksavat veronmaksajat. Presidentti maksaa myös yksityiset juhlat, kuten syntymäpäiväjuhlat.

Kuinka vaikeaa on päästä Valkoisen talon harjoittelijaksi?

Valkoisen talon harjoittelijoiden valintaprosessi on erittäin kilpailtu. Hakijoita kehotetaan toimittamaan perusteellinen hakemus, joka osoittaa pätevyyden, luonteen ja sitoutumisen julkiseen palveluun.

Saavatko Valkoisen talon harjoittelijat palkkaa?

National Association of Colleges and Employers (NACE) -tutkimuksen mukaan vuonna 2020 palkattu kesäharjoittelija tienasi keskimäärin 20,76 dollaria tunnilta, mikä on korkein koskaan mitattu palkka. Valkoisen talon harjoittelijat ansaitsevat nyt enintään 21,42 dollaria tunnissa.

Kuinka vaikeaa on päästä Valkoisen talon stipendiaatiksi?

Valinta Valkoisen talon stipendiaatiksi perustuu seuraavien kriteerien yhdistelmään: huomattavat ammatilliset saavutukset uran alkuvaiheessa. Todisteet johtamistaidoista ja mahdollisuudesta kehittyä edelleen. osoitettu sitoutuminen julkiseen palveluun.

Nukkuvatko presidentti ja ensimmäinen nainen samassa huoneessa?

Ennen Fordin hallintoa oli tavallista, että presidentillä ja presidentin rouvalla oli erilliset makuuhuoneet. Siihen asti tätä huonetta käytettiin enimmäkseen First Ladyn makuuhuoneena; se oli kuitenkin presidentti Lincolnin nukkumahuone.

Onko Valkoisessa talossa uima-allas?

Valkoisessa talossa on ollut kaksi eri allasta 1930-luvulta lähtien. Uimahalli avattiin 2. kesäkuuta 1933 sen jälkeen, kun New York Daily News -lehden johtama kampanja, jolla kerättiin rahaa uima-altaan rakentamiseksi presidentti Franklin D.

Millaisessa sängyssä presidentti nukkuu?

Aireloom on 1940-luvulta lähtien valmistanut patjoja käsityönä hienoimmalle asiakaskunnalle presidenteistä elokuvatähtiin. Aireloomin sängyt ovat saaneet inspiraationsa Kaliforniasta.

Saako Yhdysvaltain ensimmäinen nainen palkkaa?

First Lady ei ole vaaleilla valittu virka, sillä ei ole virkatehtäviä eikä se saa palkkaa. Hän osallistuu kuitenkin moniin virallisiin seremonioihin ja valtiollisiin tilaisuuksiin joko yhdessä presidentin kanssa tai hänen sijastaan.

Saavatko presidentit elinkautisen palkan?

Entiset presidentit saavat eläkettä, joka vastaa kabinettisihteerin palkkaa (Executive Level I); vuodesta 2020 alkaen se on 219 200 dollaria vuodessa. Eläke alkaa välittömästi presidentin viraltapanon jälkeen.

Millaista kahvia Valkoisessa talossa tarjoillaan?

Lasipannuissa on presidentin sinetti.

Kuinka paljon Buckinghamin palatsin hovimestarit tienaavat?

Hovimestari ja siivoojat
Tämä vastaa noin 10 dollaria Yhdysvaltain dollaria ja on yli 2,00 dollaria alle Lontoon Living wage -tason, joka on 10,20 puntaa eli 13,02 dollaria Yhdysvaltain dollaria. Jos haluat kouluttautua palatsin hovimestariksi, tienaat siitä työstä noin 15 000 puntaa eli 19 000 dollaria vuodessa.

Kuka on Valkoisen talon hovimestari tänään?

Luettelo ylivahtimestareista

Nro. Nimi (syntymä-kuolema) Virkakausi
9 Stephen W. Rochon 12. maaliskuuta 2007 – toukokuu 2011
10 Angella Reid 4. lokakuuta 2011 – 5. toukokuuta 2017
11 Timothy Harleth 23. kesäkuuta 2017 – 20. tammikuuta 2021
12 Robert B. Downing 1. joulukuuta 2021 – nyt

Kuinka paljon hovimestari tienaa?

Mitä ylemmäs palkka-asteikolla noustaan, sitä korkeampi palkka voi nousta jopa 120 000 puntaan vuodessa, mutta saatat joutua käyttämään työhön paljon aikaa. Maailman parhaiten palkattu hovimestari saa 2,2 miljoonaa dollaria vuodessa – hän asuu Yhdysvalloissa”, Williams kertoo.

Kuka saa eniten palkkaa Yhdysvaltain hallituksessa?

100 parhaiten palkattua valtion työntekijää vuonna 2020

Ranking Nimi Nimike Kokonaispalkka
1 Edward Garay 464 227 dollaria
2 Antony S. Fauci $434,312
3 Gary H. Gibbons $422,339
4 Hubert T. Kim $420,402

Saavatko presidentit elinkautisen palkan?

Entiset presidentit saavat eläkettä, joka vastaa kabinettisihteerin palkkaa (Executive Level I); vuodesta 2020 alkaen se on 219 200 dollaria vuodessa. Eläke alkaa välittömästi presidentin viraltapanon jälkeen.

Kuka tienaa enemmän kuin presidentti?

Kuten kuulemme tänään, varapresidentti, korkein tuomari ja edustajainhuoneen puhemies voivat ansaita kukin enemmän kuin presidentti ennen seuraavan presidenttikauden päättymistä vuonna 2005. Kun presidentti George Washington astui virkaansa vuonna 1789, presidentin palkaksi vahvistettiin 25 000 dollaria vuodessa.

Mikä on maailman parhaiten palkattu työ?

Maailman parhaiten palkattu ammatti perinteisessä mielessä on tämän artikkelin ykkössijalla: anestesiologi. He ovat myös ainoa työpaikka, joka on listattu yli 300 000 dollaria vuodessa. Luettelossa ei kuitenkaan oteta huomioon Warren Buffettin ja Jeff Bezosin kaltaisia megajohtajia, jotka tienaavat huomattavasti enemmän.

Kuka on maailman parhaiten palkattu henkilö?

Vuoden 2018 lista

Ranking Nimi Total
1 Floyd Mayweather Jr. 285 miljoonaa dollaria
2 Lionel Messi 111 miljoonaa dollaria
3 Cristiano Ronaldo 108 miljoonaa dollaria
4 Conor McGregor 99 miljoonaa dollaria

Mikä on Nick Sabanin palkka?

9,5 miljoonaa dollaria vuodessa
Saban ansaitsee 9,5 miljoonaa dollaria vuodessa. Pelkästään tuo luku on huippuluokkaa. Mutta sekin on ilman kannustimia. Jokaisesta vuodesta, jonka hän pysyy Alabamassa kauteen 2028 asti, hän saa 400 000 dollarin korotuksen vuodessa.

Kuinka paljon Bill Belichick tienaa vuodessa?

Mutta yksi asia, jonka (mielestämme) tiedämme, on se, että NFL:n parhaiten palkattu valmentaja on myös NFL:n menestynein valmentaja. Bill Belichick saa Patriotsilta 12,5 miljoonaa dollaria vuodessa.

Mitä NFL-valmentajat saavat palkkaa?

NFL-valmentajan keskipalkka on noin 6,692 miljoonaa dollaria vuodessa. Muiden valmentajien keskiarvo on 5,5 miljoonaa dollaria. Oletko utelias NFL:n historian parhaiten palkatuista valmentajista?

Kuka on NFL:n parhaiten palkattu pelaaja?

NFL: n suurimman sopimuksen sijoitus vuodelta 2021

  • 1/20. 1) Patrick Mahomes (QB), Kansas City Chiefs – 45 miljoonaa dollaria. …
  • 2/20. 2) Josh Allen (QB), Buffalo Bills – 43 miljoonaa dollaria. …
  • 3/20. 3) Dak Prescott (QB), Dallas Cowboys – 40 miljoonaa dollaria. …
  • 4/20. 4) Deshaun Watson (QB), Houston Texans – 39 miljoonaa dollaria. …
  • 5/20. …
  • 6/20. …
  • 7/20. …
  • <

  • 8/20.

Kuka on NFL:n vähiten palkattu pelaaja?

Tyrone Swoopes
Halvimmin palkattu NFL-pelaaja: Tyrone Swoopes
Hän ansaitsi hieman enemmän vuonna 2019, hyppäämällä 38 dollariin, ja 2019 hän onnistui vain kahdessa vastaanotossa 28 jaardin edestä 109 hyökkäysnapissa kaikissa seitsemässä runkosarjan ottelussaan. Hän tienasi Hawksissa 174 706 dollaria ennen kuin hänen tiensä erosivat kauden 2019 jälkeen.

Kuka on NFL:n korkeimmin palkattu ei-QB?

Aaron Donald
Los Angeles Ramsin Aaron Donald tienaa nyt 31,7 miljoonaa dollaria kaudessa, mikä tekee hänestä liigan parhaiten palkatun ei-varamiespuolustajan ja parhaiten palkatun puolustajan.