Liittoutuneiden joukot, pääasiassa Yhdysvaltain merijalkaväki, laskeutuivat 7. elokuuta 1942 Guadalcanaliin, Tulagiin ja Floridaan Salomonsaarten eteläosissa tavoitteenaan käyttää Guadalcanalia ja Tulagia tukikohtina tukeakseen kampanjaa, jonka tarkoituksena oli lopulta vallata tai neutralisoida Japanin tärkein tukikohta Rabaulissa Uudella Britannialla.

Onko Philip DeFranco vielä naimisissa?

Hänet tunnetaan parhaiten The Philip DeFranco Show’sta, joka on uutiskommenttiohjelma, jossa käsitellään politiikan ja popkulttuurin ajankohtaisia tapahtumia.

Kuka omistaa Rogue Rocketin?

Tietoa meistä. Verkkoyrittäjä Philip DeFrancon vuonna 2017 perustama tuotantoyhtiö, joka pyrkii luomaan riippumattoman uutisverkoston. Tervetuloa uuteen paikkaan, josta löydät kaikki elämässäsi tarvitsemasi uutiset, tiedot, viihteen ja popkulttuurin!

Onko Philip DeFrancolla viiluja?

Sain tänään väliaikaiset viilut isoon tyhmään naamaani ja olen niin aidosti onnellinen, vaikka sitä ei voi sanoa, koska minun. renee9472 Tiedät, etten ole koskaan huomannut mitään vikaa…. Tein tämän kiekon kunnianosoituksen lompakolle ja sen suhteelle @shopbeautifulbastard kanssa 6-8 viikon välein, kun olen vuonna

Mitä Lindsay DeFranco tekee?

Media Literacy orgin perustaja. Mielenterveyden puolestapuhuja. Billy Joelin superfani.

Kuka on James DeFranco?Jim DeFranco on yksi DISH:n varatoimitusjohtajista, ja hän on ollut yksi yhtiön varatoimitusjohtajista ja hallituksen jäsen DISH:n perustamisesta lähtien. Viimeisten viiden vuoden aikana hän on toiminut useissa DISH:n tytäryhtiöiden johtotehtävissä ja johtajatehtävissä.

Mitä DeFranco tarkoittaa?

Sukunimi Defranco on nimi ”Franc”. Sukunimi Franchi juontaa juurensa normannien etunimeen Franc, joka oli nimi germaanisille kansoille, frankeille, jotka asuttivat Rein-joen ympärillä olevia maita roomalaisaikana.Kuinka monta suojelijaa Philip DeFrancolla on?

Nykyään menestyneisiin Patreon-tekijöihin kuuluvat Chapo Trap House, vasemmistolainen podcast, jonka 19 837 tukijaa maksaa tätä kirjoitettaessa 88 074 dollaria kuukaudessa; uutiskommentaattori ja YouTuber Philip DeFranco (13 823 tukijaa, jotka maksavat summan, jota ei ole julkistettu, mutta joka riittää sijoittamaan hänet sivuston 20 parhaan luojan joukkoon); ja

Kenelle Philip DeFranco työskentelee?

Hän on tuottaja ja käsikirjoittaja, joka tunnetaan seuraavista elokuvista: The Philip DeFranco Show (2006), The Station (2009) ja BlackBoxTV (2010). Vuodesta 2017 hän on ollut The Philip Defranco Networkin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on ollut naimisissa Lindsay Doty (nykyisin Lindsay Defranco) kanssa 7. maaliskuuta 2015 lähtien. Heillä on kaksi lasta.

Mitä kansallisuutta nimi DeFranco on?

Italian
De Francon nimen merkitys
Italia: patronyymi henkilönnimestä Franco 1, joka vastaa Frankia .

Mitä kansallisuutta DeFrancon perhe on?Italian
DeFrancon perheen viisi sisarusta syntyivät italialaisille maahanmuuttajavanhemmille ja kasvoivat Port Colbornessa ja Wellandissa, Ontariossa.

Mitä nimi DeFranco tarkoittaa?

Sukunimi Defranco on nimi ”Franc”. Sukunimi Franchi juontaa juurensa normannien etunimeen Franc, joka oli nimi germaanisille kansoille, frankeille, jotka asuttivat Rein-joen ympärillä olevia maita roomalaisaikana.

Myikö DeFranco SourceFedin?

Discoveryn ja Revision3:n alaisuudessa (2013-16) Kesäkuussa 2013 Philip DeFranco myi SourceFedin yhdessä muiden DeFranco Creative -portfolioonsa kuuluvien kanavien kanssa Revision3:lle. DeFrancosta tuli siirron seurauksena myös Revision3:n johtohenkilö ja Philip DeFranco Networksin ja Merchandisen varatoimitusjohtaja.

Kuka omistaa SourceFedin?

SourceFed Studios

Philip DeFranco
Syntynyt Philip James Franchini Jr. 1. joulukuuta 1985 New York City, Yhdysvallat.
Kansalaisuus Amerikkalainen
Ammatti YouTube-persoona
Puoliso/puolisot Lindsay Doty ( k. 2015)
Edellinen DeFranco Creative
perustettu 2011
Päättynyt Maaliskuu 2017
Työntekijöiden määrä 25 (2013)
Parent Revision3/Seeker (2013-2016) Group Nine Media (2016-2017)

Kuinka monta suojelijaa Philip DeFrancolla on?Nykyään menestyneisiin Patreon-tekijöihin kuuluvat Chapo Trap House, vasemmistolainen podcast, jonka 19 837 tukijaa maksaa tätä kirjoitettaessa 88 074 dollaria kuukaudessa; uutiskommentaattori ja YouTuber Philip DeFranco (13 823 tukijaa, jotka maksavat summan, jota ei ole julkistettu, mutta joka riittää sijoittamaan hänet sivuston 20 parhaan luojan joukkoon); ja