Elokuvan tiedot Tolson (Denzel Washington) opettaa pääasiassa mustaihoisten keskuudessa toimivassa Wiley Collegessa Teksasissa vuonna 1935. Hän päättää perustaa väittelyjoukkueen, mikä on lähes ennenkuulumatonta mustassa collegessa.

Mikä on The Great Debatersin ajankohta ja tapahtumapaikka?

Tarina sijoittuu vuoteen 1935 Teksasin Marshallissa, jossa Wileyn professori Tolson (Washington) valitsee, kouluttaa ja kiillottaa neljää nuorta väittelijää. Nuorin, James Farmer Jr.

Mikä on The Great Debaters -elokuvan tapahtumapaikka?

Marshall, Texas
Joukkue on kotoisin pienestä Wiley Collegesta Marshallissa, Texasissa, joka oli 1930-luvun Jim Crow -etelävaltioiden mustien instituutio. Koulun englannin professori Melvin Tolson (Denzel Washington) on kovanaama, joka vaatii väittelyjoukkueeltaan korkeimpia vaatimuksia, ja se palkitaan kansallisella mestaruudella.

Minkä ajanjakson The Great Debaters oli?

1935
”The Great Debaters” keskittyy vuoteen 1935 ja kolmeen Tolsonin väittelijään, joista kaksi on suoraan sanottuna kompositioita, vaikka ne ovatkin oikeiden Wileyn opiskelijoiden innoittamia. Samantha Booke (Jurnee Smollett) on siirtynyt Wileyyn toivoen, että hänestä tulisi koulun ensimmäinen naispuolinen väittelijä.

Missä The Great Debaters -elokuvan tapahtumapaikka sijaitsee * 10 pistettä?

Elokuva perustuu tositarinaan vuoden 1935 Wiley Collegen väittelyjoukkueesta, ja siinä seurataan joukkueen nousua vaatimattomista lähtökohdista Marshallissa, Texasissa, valtakunnalliseen maineeseen.

Mitä tarkoittaa syntyä ilman rekisteriä?

Mitä tarkoittaa syntyä ilman rekisteriä? Neekereille ei annettu syntymätodistuksia, kun he syntyivät.

Mikä on The Great Debatersin tausta?

Vuonna 1935 Wiley Collegessa, Teksasin Marshallissa sijaitsevassa historiallisesti mustassa yliopistossa, oli väittelyjoukkue, joka oli lähes voittamaton. Se menestyi itse asiassa niin hyvin, että se kutsuttiin väittelemään valkoisen collegen joukkueen kanssa, mikä oli lähes mahdoton tapahtuma rotuerottelun Jim Crow -aikakaudella.

Onko suuri väittely tositarina?

Draama, joka perustuu tositarinaan Melvin B. Tolsonista, Texasin Wiley Collegen professorista. Vuonna 1935 hän innoitti opiskelijat perustamaan koulun ensimmäisen väittelyjoukkueen, joka haastoi Harv

Onko The Great Debaters todellinen tarina?

”The Great Debaters” kertoo 1930-luvun mustien väittelyjoukkueen tosielämän tarinan. LOS ANGELES, 12. joulukuuta 2007— — Syvällä 1930-luvun Itä-Teksasin väririkkaassa etelässä, Wiley Collegen mustan väittelyjoukkueen yleisesti tuntematon voittotarina nousee tänä jouluna kansalliselle näyttämölle.

Mistä koulusta Wiley College väittelee ensin?

Oklahoma Cityn yliopisto
Maaliskuun 21. päivänä 1930 Wiley College väitteli Oklahoma Cityn yliopistosta, joka oli metodistiyliopisto, kuten Wiley. ”Tämä oli ensimmäinen kerta, kun valkoiset ja värilliset opiskelijat keskustelivat etelässä samalta alustalta”, Tolson kirjoitti Washington Tribunen kolumnissaan.

Voittiiko Wiley College todella Harvardin?

Historiallisia muistiinpanoja. Elokuva kuvaa Wileyn väittelyjoukkuetta, joka voittaa Harvard Collegen 1930-luvulla. Oikea Wiley-joukkue sen sijaan voitti Etelä-Kalifornian yliopiston, joka oli tuolloin hallitseva väittelyn mestari.

Voittiiko Wiley College todella Harvardin väittelyssä?

Wileyn väittelyjoukkue kilpaili historiallisesti mustia korkeakouluja vastaan ja sai valtakunnallista huomiota vuonna 1935 käymässään väittelyssä Etelä-Kalifornian yliopiston huippuluokan väittelyjoukkuetta vastaan.
Wiley College.

Esimiesten nimet Wileyn yliopisto
Puheenjohtaja Billy R. Casey
Presidentti Herman J. Felton Jr.
Provost Howard O. Gibson
Opiskelijat 1 100

Kuka on väittelyjoukkueen nuorin jäsen *?

Termit tässä sarjassa (14)

 • Melvin B. Tolson. …
 • Henry Heights. Hän ankkuroi keskustelujoukkueen, joka voitti USC: n kansalliset mestarit. …
 • Henrietta Wells. Liittyi Wileyn keskusteluryhmään vuonna 1930. …
 • James Farmer. Keskusteluryhmän nuorin jäsen (ikä 14). …
 • Segregaatio. …
 • Ehdotus. …
 • Vahvistava argumentti. …
 • Ajata.

Onko Wiley College Texas vielä olemassa?

Wiley College on nelivuotinen, yksityisesti tuettu, historiallisesti musta college/yliopisto (HBCU), joka sijaitsee Marshallin länsipuolella Texasissa. Wiley College on yksi vanhimmista historiallisesti mustista korkeakouluista Mississippi-joen länsipuolella.

Onko Wiley Collegessa yhä väittelyjoukkue?

Washingtonin perhesäätiö teki vuonna 2007 ensimmäisen 1 miljoonan dollarin sitoumuksen – 100 000 dollaria vuodessa vuosikymmenen ajan – elvyttääkseen väittelyjoukkueen, joka oli hajonnut sen jälkeen, kun Tolson lähti Wileystä vuonna 1947.

Mikä on The Great Debaters -elokuvan teema?

Oman rodun ja sukupuolen hyväksymisen identiteetti ja tiedon voiman tunnustaminen. Nämä teemat näkyvät koko elokuvassa, joka kertoo yliopiston professorista, joka haastoi rohkeasti 1930-luvun syrjivät Jim Crow -lait.

Missä The Great Debaters kuvattiin?

Shreveport
Olen ollut siellä: ”Suurelle osalle näyttelijöistä Bayou State ei ollut ensimmäinen kerta Bayou-valtiossa: Denzel Washington kuvasi elokuvan ”Deja Vu” New Orleansissa vuonna 2006.

Mikä oli elokuvan The Great Debaters sanoma?

Viime kädessä The Great Debaters -elokuvan rohkaisevin viesti koskee sukupolvelta toiselle siirtyvää perintöä: intohimoiset nuoret oppivat vanhemmilta hahmoilta kärsivällisyyden, anteliaisuuden ja arvokkuuden oppitunteja, kun he kaikki taistelevat oikeudenmukaisuuden puolesta.

Onko The Great Debaters historiallisesti tarkka?

Neljästä keskustelijasta kolme oli fiktiivisiä. Elokuvan käsikirjoittajat ottivat puolet aitojen keskustelijoiden nimistä ja muuttivat heidän sukunimensä. Hamilton Boswellista tuli ”Hamilton Burgess”, ja lisäksi käytettiin Boswellin lempinimeä ”Ham”. Henry Heightista tuli ”Henry Lowe”. Vuonna 1935 joukkueessa ei ollut yhtään naista.

Voittiiko Wiley College todella Harvardin?

Historiallisia muistiinpanoja. Elokuva kuvaa Wileyn väittelyjoukkueen voittoa Harvard Collegesta 1930-luvulla. Oikea Wiley-joukkue sen sijaan voitti Etelä-Kalifornian yliopiston, joka oli tuolloin hallitseva väittelyn mestari.

Voittiiko Wiley College todella Harvardin väittelyssä?

Wileyn väittelyjoukkue kilpaili historiallisesti mustia korkeakouluja vastaan ja sai valtakunnallista huomiota vuonna 1935 käymässään väittelyssä Etelä-Kalifornian yliopiston huippuluokan väittelyjoukkuetta vastaan.
Wiley College.

Esimiesten nimet Wileyn yliopisto
Puheenjohtaja Billy R. Casey
Presidentti Herman J. Felton Jr.
Provost Howard O. Gibson
Opiskelijat 1 100

Onko Wiley College todellinen?

Wiley College, joka perustettiin vuonna 1873 Marshallissa, Texasissa, on historiallisesti musta korkeakoulu (Historically Black College, HBCU). Kampuksen tehtävä: Wiley College on johtava vapaiden taiteiden korkeakoulu, joka kuuluu United Methodist Churchiin ja keskittyy tarkoituksellisesti yhteiskunnalliseen hyvään ja johtajuuteen.

Kuka on väittelyjoukkueen nuorin jäsen *?

Tämän sarjan ehdot (14)

 • Melvin B. Tolson. …
 • Henry Heights. Hän ankkuroi keskusteluryhmän, joka voitti USC:n kansalliset mestarit. …
 • Henrietta Wells. Liityi Wileyn keskusteluryhmään vuonna 1930. …
 • James Farmer. Keskusteluryhmän nuorin jäsen (14-vuotias). …
 • Segregaatio. …
 • ehdotus. …
 • Myönteinen argumentti. …
 • Haljaa.

Onko Wiley College yhä olemassa?

Wiley College on nelivuotinen, yksityisesti tuettu, historiallisesti musta college/yliopisto (HBCU), joka sijaitsee Marshallin länsipuolella Texasissa. Wiley College on yksi vanhimmista historiallisesti mustista korkeakouluista Mississippi-joen länsipuolella.

Minkä keskiarvon tarvitset päästäksesi Wiley Collegeen?

Kaikkien Wiley Collegeen pääsystä kiinnostuneiden ensikertalaisten opiskelijoiden on täytynyt valmistua akkreditoidusta lukiosta vähintään 2,0 kumulatiivisella keskiarvolla (4,0 asteikolla) tai heidän on täytynyt suorittaa menestyksekkäästi yleissivistävän koulutuksen kehitystesti (General Education Development, GED).

Mikä on keskimääräinen Wiley Collegessa myönnettävä rahoitustukipaketti?

Kuinka paljon taloudellista tukea tarjotaan? Wiley Collegen normaali rahoitustuki uusille fuksiopiskelijoille on 12 891 dollaria.

Kuinka monta hehtaaria Wiley College käyttää?

63 hehtaaria
Wiley College on yksityinen oppilaitos, joka perustettiin vuonna 1873. Ylioppilaita on 615 (syksy 2020), se sijaitsee maaseudulla ja kampuksen koko on 63 hehtaaria.