Mitä Ajax teki Athenalle?Troijan valtauksen jälkeen hän ryntäsi Athenen temppeliin, jonne Kassandra oli suojautunut, ja syleili jumalattaren patsasta rukoillen. Ajax raahasi hänet väkivaltaisesti pois muiden vangittujen luo.

Miksi Ajax on vihainen Odysseukselle?

Akhilleuksen kuoleman jälkeen kreikkalaiset järjestivät hautajaisleikkejä, joiden jälkeen Odysseuksen ja Ajaxin välille syntyi kiista siitä, kumpi omistaisi mestarin jumalallisen haarniskan. Leschesin mukaan Odysseus voitti haarniskan jumalatar Athenen avulla, toisin sanoen epärehellisesti. Tämä sai Ajaxin raivon partaalle.
Apr 16, 2018

Mikä on Ajaxin traaginen vika?

liiallinen ylpeys
Traaginen virhe
Vaikka Ajax on rohkea, vahva ja sankarillinen, hän kärsii myös liiallisesta ylpeydestä. Tämä vika suututtaa Athenen ja saa hänet kostamaan Ajaxille.

Mitä Ajax teki Cassandralle?

Troijan ryöstön aikana Ajax Lesser raahasi Kassandran Athenen alttarilta ja raiskasi hänet. Tämän jumalattomuuden vuoksi Athene lähetti myrskyn, joka upotti suurimman osan Kreikan laivastosta sen palatessa kotiin. Ajaxin tekemä Kassandran raiskaus oli kreikkalaisen taiteen suosikkikohtaus.
Marraskuu 18, 2022

Miten Ajax voitti Hectorin?

Hektor antoi Ajakokselle miekkansa, ja Ajakos antoi Hektorille vyönsä. Lisäys: Molemmat näistä lahjoista vaikuttivat hieman kirotuilta. Ajax päätyi itse asiassa tappamaan itsensä Hektorin miekalla, ja Hektorin ruumis raahattiin Akilleksen vaunujen perässä Ajaxin vyön kanssa.

Mikä on Ajaxin opetus?

Näytelmän moraalina on maltin välttämättömyys menestyksen keskellä. Ajax on sankarillisen vahva ja urhea mies, mutta ylimielisyys ja jumalattomuus turmelevat hänen luonteensa.

Mikä on Ajaxin oikea nimi?Francis ”Fanny” Freeman (tunnetaan myös nimellä Ajax) on kuvitteellinen superroisto, joka ilmestyi ensimmäisen kerran Deadpoolin numerossa 14 (kansipäivämäärä maaliskuu 1998) ja jonka ovat luoneet kirjailija Joe Kelly ja taiteilija Walter A. McDaniel.Tapaako Odysseus Ajaxin?

Odysseuksen ja Ajaxin kohtaamisesta kerrotaan Odysseuksen yhdessätoista kirjassa.

Mistä Ajax syytti Odysseusta?

Ajax polveutuu Jupiterista Telamonin kautta, joka aikoinaan valloitti Troijan, ja Aeakoksen, Haadeksen tuomarin, kautta. Hän on myös Akhilleuksen serkku. Ajax syyttää Odysseusta siitä, että hän astui sotaan myöhään ja teeskenteli hulluutta yrittäessään välttyä taisteluilta.
Jun 21, 2022

Miksi niitä kutsutaan Ajaxiksi?

Seura sai nimensä mytologisen sankarin Ajaxin mukaan, joka oli kreikkalainen ja taisteli Troijan sodassa Troijaa vastaan. Iliasissa Ajaxin sanotaan olleen serkkunsa Akhilleuksen ohella kreikkalaisten suurin, ja hän jopa taisteli tuloksettomassa kaksintaistelussa Troijan mestarin Hektorin kanssa.