Cheneyn poliittinen ura alkoi vuonna 1969 kongressiedustaja William A. Steigerin harjoittelijana Richard Nixonin hallinnon aikana. Sen jälkeen hän liittyi Donald Rumsfeldin henkilökuntaan, joka toimi tuolloin taloudellisen mahdollisuuden viraston johtajana vuosina 1969-1970.

Mitä Lynne Cheney tekee nyt?

Hän on koulutuksen ja kulttuurin vanhempi tutkija American Enterprise Institute for Public Policy Researchissa.

Kuka oli puolustusministeri George HW Bushin aikana?

Robert Michael Gates (s. 25. syyskuuta 1943) on yhdysvaltalainen tiedusteluanalyytikko ja yliopiston rehtori, joka toimi Yhdysvaltain 22. puolustusministerinä vuodesta . Hänet nimitti alun perin presidentti George W. Bush, ja presidentti Barack Obama säilytti hänet palveluksessa.

Mikä on Cheneyn nettovarallisuus?

Cheneyn nettovarallisuus, jonka arvioidaan olevan 19 ja 86 miljoonan dollarin välillä, on suurelta osin peräisin hänen toimestaan Halliburtonissa.

Mikä on Donald Trumpin arvo?

Donald Trumpin nettovarallisuus ei ole julkisesti tiedossa. Eri uutisorganisaatiot ovat yrittäneet arvioida hänen varallisuuttaan. Forbes arvioi sen olevan 3,2 miljardia dollaria 26. lokakuuta 2022, ja Trump esittää paljon suurempia väitteitä.

Mikä on Ivanka Trumpin nettovarallisuus?

300 miljoonaa dollaria
Lähdettyään Washingtonista vuonna 2021 Ivanka ja hänen miehensä ovat asuneet Surfsidessa, Floridassa. Hänen nettovarallisuudekseen on arvioitu 300 miljoonaa dollaria.

Onko Cheney Halliburtonin omistaja?Cheney oli Halliburton Companyn puheenjohtaja ja toimitusjohtaja vuodesta ja on saanut optioita Halliburtonilta.

Onko Liz Cheneyllä työpaikka?

Elizabeth Lynne Cheney (/ˈtʃeɪni/; s. 28. heinäkuuta 1966) on yhdysvaltalainen asianajaja ja poliitikko, joka on ollut Wyomingin at-large-kongressipiirin Yhdysvaltain edustaja vuodesta 2017 lähtien, ja hänen toimikautensa päättyy tammikuussa 2023.