Ateenassa luotu AteenanAteenan kreikkalainen demokratia oli suoraa eikä edustuksellista: jokainen yli 20-vuotias aikuinen miespuolinen kansalainen saattoi osallistua vaaleihin, ja sen noudattaminen oli velvollisuus. Demokratian virkamiehet valittiin osittain edustajakokouksen valitsemina ja suurimmaksi osaksi arpomalla lajitteluksi kutsutulla menettelyllä.

Mitä Azar teki Lavenderin pennulle?

Kykenemätön selviytymään stressistä, Azar tappaa raa’asti Ted Lavenderin adoptoiman koiranpennun ja käyttää kypsymättömyyttään ja nuoruuttaan tekosyynä teoilleen.

Mitä Azar sanoo teoistaan?

7. Mitä Azar sanoo toiminnastaan? Hän käyttää pentujen kypsymättömyyttä ja nuoruutta tekosyynä toiminnalleen. 8.

Mitä opimme Azarin luonteesta heidän kantamistaan asioista?

Azar Alfa-komppanian jalkaväki, Azar on villi mies, joka nauttii sodasta. Hän vitsailee kuolemasta, jopa Kiowan kuolemasta. Hän pilkkaa traumatisoituneen vietnamilaisen tytön liikkeitä, joka tanssii huvikseen, ja auttaa O’Brienia tekemään julman pilan Jorgensonille.

Mitä tapahtui luvussa 3 niistä asioista, joita he kantoivat?

Luvussa kertoja kuvaa, kuinka Ted Lavender käytti rauhoittavia lääkkeitä huumeena ja rentoutumiskeinona. Toisessa tarinassa miehet palkkaavat ”pappa-sanin” opastamaan heitä turvallisesti miinakenttien läpi. Norman Bowker kertoo kertojalle toivovansa, että hänen isänsä tajuaisi, ettei mitalien ansaitseminen ole tärkeää.

Mitä Ted Lavender kantoi mukanaan?

Hermostunut Ted Lavender kantaa mukanaan marihuanaa ja rauhoittavia lääkkeitä rauhoittuakseen, ja uskonnollinen Kiowa kantaa mukanaan kuvitettua Uutta testamenttia, joka on lahja hänen isältään.

Mitä Lavenderille tapahtuu elokuvassa The Things They Carried?Hän kuolee paluumatkalla pissalta, kun muu joukkue keskittyy tunneliin, joka heidän on tuhottava. Luutnantti Cross syyttää loppuelämänsä ajan itseään Lavenderin kuolemasta, koska hän oli liian hajamielinen Marthan päiväunelmiin kiinnittäen huomiota ympäristöönsä.

Mitä koiranpentu edustaa teoksessa The Things They Carried?

Pentu ja vesipuhvelinpoikanen symboloivat viattomuutta ja puhtautta. Alussa O’Brien muistelee, kun sotilastoveri Azar sitoi koiranpennun miinaan ja puristi laukaisulaitetta. Azar iloitsee eläimen väkivaltaisesta kuolemasta, koska se antaa hänelle tunteen siitä, että hän hallitsee omia olosuhteitaan.Miksi Azar potkaisi O Brienin pihalle?

Azar, joka ei ehkä edes tiedä, mitä sana ”moraali” tarkoittaa, ja joka ei varmasti hyväksyisi sitä, jos tietäisi, suostuu ilmeisesti auttamaan Bobby Jorgensonia pelottelussa. Mutta kun O’Brien päättää vetäytyä, Azar toteuttaa kepposen silti ja potkaisee O’Brienia päähän, koska hän on heikko.

Mitä sana Azar tarkoittaa?

huonoa onnea
Noun. azar m (monikko azares) bad luck; misfortune.

Mikä oli Ted Lavenderin arvo?

Vaikka Ted Lavenderin sotilasarvoa ei mainita erikseen kirjassa The Things They Carried, kirjailija kertoo, että suurin osa Alfa-komppanian sotilaista oli sotilaita, joiden sotilasarvo oli PFC eli Private First Class. Tämä on vain kaksi astetta korkeampi kuin Yhdysvaltain armeijan alin sotilasarvo.

Kuka on The Things They Carried -teoksen sankari?Tim on The Things They Carriedin päähenkilö. Hänen pyrkimyksensä ymmärtää, miten Vietnamin sodassa taisteleminen muutti häntä ja hänen joukkonsa muita miehiä, on kirjan kantava voima.

Mitä tapahtuu The Things They Carried -kirjan lopussa?

The Things They Carried päättyy siihen, että kertoja paljastaa Kiowan ja Dave Jensenin kaltaisten hahmojen kohtalot, jotka molemmat kuolivat sodan aikana. Sotilastovereiden kuolemat ahdistavat kertojaa edelleen, varsinkin kun he kuolivat väkivaltaisesti ja järjettömästi.

Miten Lavenderin kuolema vaikutti Kiowaan?

Tim O’Brien kirjoittaa, että Kiowa halusi tuntea jotain Lavenderin kuolemasta – vihaa, surua, mitä tahansa – mutta tunteita ei ollut. Hän vaikuttaa siltä, että kuolema kosketti häntä joukkueen jäsenistä eniten, mutta silti hän ei pysty välittämään tunteitaan kunnolla.

Onko laventelikasvi myrkyllinen koirille?

Ensinnäkin ASPCA pitää laventelia myrkyllisenä koirille (samoin kuin kissoille ja hevosille). Nautittuna kasvi voi aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua ja ruokahaluttomuutta. Nämä oireet johtuvat yhdestä vaarallisesta ainesosasta, joka tunnetaan nimellä linalool.

Kuka on Lavenderin isä?Herra Brown oli puhdasverinen velho, rouva Brownin aviomies ja Lavenderin isä. Vuonna 1993 hän ja hänen vaimonsa lähettivät Lavenderille kirjeen, jossa he ilmoittivat, että kettu oli tappanut hänen lemmikkikaninsa Binkyn.

Kuka on laventelin paras ystävä?

Parvati Patil oli Lavenderin paras ystävä ja huonetoveri, ja hänet nähtiin usein hänen seurassaan.

Kuka on Rose Weasleyn paras ystävä?

Albus Potter
Albus Potter, Rosen serkku ja paras ystävä.