/ˌriːˈfreɪm/ muuttaa tapaa, jolla jokin asia ilmaistaan tai katsotaan: Hän yrittää muuttaa haavoittuvassa asemassa olevien lasten hoidosta käytävää keskustelua.

Mitä reframe tarkoittaa?

Uudelleenmuotoilun määritelmä
transitiivinen verbi. : kehystää (jotain) uudelleen ja usein eri tavalla Tom, kokenut remonttimies, … kehystää vinot oviaukot …-

Mikä on toinen sana sanalle reframe?

Verbi, perusmuoto
uudelleen suunnitella, muotoilla uudelleen, miettiä uudelleen, suunnata uudelleen, laatia uudelleen, uudistaa, tarkistaa, tarkistaa.

Mikä on paras esimerkki virkistämisestä?

Esimerkkinä tästä on nuori, joka sanoo, että hänen äitinsä on ”aina selässäni”. Tässä tilanteessa uudelleen muotoiluun voi kuulua: Kysyminen: ”Mitä hän tekee, minkä vuoksi hän vaikuttaa siltä, että hän on ”aina selässäsi”?”.

Miten käytät reframea lauseessa?

1. Clinton varastaa rohkeasti monia republikaanien asioita ja muotoilee niitä hieman uudelleen kuulostaakseen vähemmän dogmaattiselta. 2. Jokainen uudelleenmuotoilu edusti heidän uuden roolinsa arvostuksen hienosäätöä ja rikastumista.

Mitä ovat reframing-tekniikat?

Uudelleenmuotoilu on strategia, jota ihmiset voivat käyttää joko yksin tai terapiassa muokkaamaan ajattelutapaansa. Siihen liittyy usein keskittyminen myönteisempiin ajatuksiin, mutta se voi myös keskittyä liian korkeiden odotusten muuttamiseen realistisemmiksi.

Miten jokin asia muotoillaan uudelleen?Positiivisessa uudelleenmuotoilussa ajatellaan negatiivista tai haastavaa tilannetta myönteisemmällä tavalla. Tämä voi tarkoittaa sitä, että mietit negatiivisen tilanteen etua tai myönteistä puolta, jota et ollut ottanut huomioon. Vaihtoehtoisesti se voi tarkoittaa vaikeasta tilanteesta opittavan asian tunnistamista.

Minkälaisia ovat nämä kaksi reframing-tyyppiä?

Bandler ja Grinder ovat tunnistaneet kaksi erilaista uudelleenmuotoilua: Kontekstin uudelleenmuotoilu ja merkityksen uudelleenmuotoilu. NLP:ssä kontekstin uudelleenmuotoilu tarkoittaa, että lausumalle annetaan toinen merkitys muuttamalla asiayhteyttä. Kontekstin uudelleenmuotoilukysymys: Missä tämä käyttäytyminen olisi hyödyllistä?Mitkä ovat reframingin kolme vaihetta?

Näin opetamme tämän taidon DBT:ssä teini-ikäisten tukikeskuksessa:

 • Havaitse: Huomaa kehosi tuntemukset, tunteet ja ajatukset, jotka syntyvät kokemuksestasi. …
 • Kuvaile: Laita sanoja kokemukseesi ja käytä EI-TUOMIOISTA kieltä ja vain objektiivisia tosiasioita. …
 • Osallistu:


Mikä on reframe ja milloin se on hyödyllinen?

Uudelleenmuotoilu tarkoittaa nykytilanteen näkemistä eri näkökulmasta, mikä voi olla erittäin hyödyllistä ongelmanratkaisussa, päätöksenteossa ja oppimisessa. Reframing auttaa sinua tai toista henkilöä pääsemään rakentavammin eteenpäin tilanteesta, jossa sinä tai toinen henkilö tunnette olonne jumiutuneeksi tai hämmentyneeksi.

Onko se re frame vai reframe?Reframe määritelmä
Kehystää uudelleen. Kauppa kehysti maalauksen. Kuvataan uudelleen, eri näkökulmasta; merkitään uudelleen.

Miten muutat lauseen?


Lainaus videolta: Tässä on aihe ja tässä on kohde. Joten laitetaan tämä kohteen paikalle. Autoni ja sitten meidän täytyy muuttaa tämä tulevaan passiiviin, joten sinun täytyy käyttää will.

Miten käytät sisäistä ääntä lauseessa?

Sisäinen ääni kehotti häntä laulamaan virren, jonka hän löysi junasta. Tämä esimerkki on Wikipediasta, ja sitä saa käyttää uudelleen CC BY-SA -lisenssillä. Hän totteli sisäistä ääntä, meni kirjahyllylle ja avasi sattumanvaraisesti kirjan.

Miten kysymys muotoillaan uudelleen?

Kolme tapaa muuttaa ongelma uudelleen löytää innovatiivinen ratkaisu

 • Mielettömä kysymys. Aloita kyseenalaistamalla kysymys, jota kysyt ensinnäkin, Seelig sanoo. …
 • Aivoriihi huonoja ideoita. …
 • Pakkauta oletuksesi.
 • Miten muotoilen ajatukseni uudelleen?

  Ajatuksesi muotoileminen uudelleen: Harjoittele

  1. Harjoittele kognitiivisten vääristymiesi havaitsemista – Aina kun koet vääristymiä, osoita se itsellesi. …
  2. Arvioi todisteet – Ota hetkeksi esiin ajatuksesi ja tunteesi ja mieti, mitkä ovat tilanteen todelliset tosiasiat.

  Mitkä ovat kuusi vaihetta kuusivaiheisessa uudelleensuunnittelussa?

  Kuuden askeleen uudelleenmuokkaus – vaiheet

 • Tunnista käyttäytymismalli (x), joka on muutettava. …
 • Viestinnän perustaminen vastuullisen osan kanssa. …
 • Erotuskäyttäytyminen positiivisesta tarkoituksesta. …
 • Luo uutta käyttäytymistä luovan osan avulla. …
 • Vastuun ottaminen ja sillan perustaminen tulevaisuuteen. …
 • ekologinen tarkistus.


 • Mitä tarkoittaa asian uudelleen muotoilu?

  Uudelleenkehystäminen on kehystämisen kääntöpuoli. Se on tapa muuttaa asian esitystapaa vastakkaisten näkemysten torjumiseksi. Joskus alkuperäinen kehys, jossa asia on kuvattu tai selitetty, ei ehkä ole paras mahdollinen sinulle tai muille ongelmasta kiinnostuneille.

  Mikä on reframing-kysymys?  Uudelleen muotoilu on tekniikka, jota käytetään psykologiassa [1] tunteiden käsittelyyn, mutta myös muotoiluajattelussa innovatiivisten [2] ratkaisujen löytämiseksi. Usein ilman ongelman uudelleen muotoilua etsitään vastausta kysymykseen, joka ei ole alun perin oikea kysymys.

  Miten muotoilet negatiivisen väitteen uudelleen?

  Nämä lauseet auttavat sinua muuttamaan negatiivisen ajattelutavan

  1. "En riko lupauksia itselleni." …
  2. “Perspektiivi laskee." …
  3. “Muista miksi aloitit." …
  4. "Kaikki mitä voin tehdä, riittää." …
  5. "Ei pimeyttä, mikään kausi ei voi kestää ikuisesti." …
  6. "Jatka, jatka oppimista, pärjäät hyvin." …
  7. “Kuulin sinut, ja minulla on tämä.”
  8. Mitä tarkoittaa asian uudelleen muotoilu?

   Uudelleenkehystäminen on kehystämisen kääntöpuoli. Se on tapa muuttaa asian esitystapaa vastakkaisten näkemysten torjumiseksi. Joskus alkuperäinen kehys, jossa asia on kuvattu tai selitetty, ei ehkä ole paras mahdollinen sinulle tai muille ongelmasta kiinnostuneille.

   Mitä ongelman uudelleenmuotoilu tarkoittaa?   Uudelleen muotoilu on silmukka: lyhyt, tarkoituksellinen uudelleenohjaus, joka siirtää ihmisten huomion tilapäisesti korkeamman tason kysymykseen siitä, miten ongelma on muotoiltu. Se johtaa uuteen tai parempaan ymmärrykseen ongelmasta. Tämä silmukka toistuu koko ongelmanratkaisun ajan.

   Mitä reframing tarkoittaa viestinnässä?

   Uudelleenmuotoilu tapahtuu, kun luodaan uusi konteksti tai uusi ”kehys” keskustelulle. Se on yksi tehokkaimmista ja vaikuttavimmista tavoista kommunikoida. Uudelleen muotoilu on erityisen tärkeää silloin, kun yrität kilpailla huomiosta tai hyväksynnästä.

   Mikä on kehyksen synonyymi?

   runko, alusrakenne, rakenne, luuranko, alusta, kuori, runko, kori, korirakenne. tuki, telineet, perustus. 2’yhteiskunnan muuttuvat puitteet’ structure, shape, fabric, frame, order, scheme, system, organization, construction, configuration, composition, constitution, architecture, anatomy. epävirallinen asetelma, meikki.

   Mikä on kehys yksinkertaistaen?   Yleisesti ottaen viitekehys on todellinen tai käsitteellinen rakenne, jonka tarkoituksena on toimia tukena tai oppaana, kun rakennetaan jotakin, joka laajentaa rakennetta joksikin hyödylliseksi.

   Mikä on kehys ja esimerkki?

   Ohjelmistokehys rakennetaan ohjelmointikielen päälle. Esimerkiksi Rails, joka tunnetaan myös nimellä Ruby on Rails, on Ruby-ohjelmointikielen päälle rakennettu web-kehys. Django ja Flask ovat kaksi erilaista verkkokehystä, jotka on rakennettu Python-ohjelmointikielen päälle.

   Mikä on kehyksen antonyymi?

   ˈfreɪmˌwɝːk) Perusrakenne. Antonyymit. wane detach deaden. structure. rakenne.

   Mikä sana tarkoittaa sosiaalisen armon puutetta?

   gauche
   Katso sanan gauche synonyymit Thesaurus.com-sivustolta. 📓 High School Level. adjektiivi. josta puuttuu sosiaalinen sirous, herkkyys tai terävyys; kömpelö; karkea; tahditon: Heidän hienot käytöstapansa saavat minut aina tuntemaan itseni kömpelöksi.

   Mikä on teoreettisen viitekehyksen synonyymi?

   abstrakti, akateeminen, arveleva, hypoteettinen, ihanteellinen, epäkäytännöllinen, teoreettinen, puhdas, spekulatiivinen.

   Mikä sana tarkoittaa tehdä jotakin erityistä kunnioittaakseen ja muistaakseen?

   muistoksi
   commemorate Lisää listalle Jaa. Jonkin asian muistaminen tarkoittaa jonkin asian muistamista ja sitä kautta sen kunnioittamista, kuten esimerkiksi: ”Haluaisimme muistaa hänen monivuotista aiempaa palvelustaan lahjoittamalla hänelle tämän ihanan kultakellon.”

   Miksi kutsutaan sitä, kun teet jotain jonkun muistoksi?

   (rɪmɛmbrəns ) laskematon substantiivi. Jos teet jotakin kuolleen henkilön muistoksi, teet sen osoittaaksesi, että haluat muistaa häntä ja kunnioitat häntä.

   Mikä sana tarkoittaa sitä, että todetaan selvästi ja juhlallisesti, että jokin on totta?

   Jos vakuutat, että jokin asia on totta tai että jokin asia on olemassa, toteat lujasti ja julkisesti, että se on totta tai että se on olemassa.

   Mikä on toinen sana hyvälle muistille?

   Eideettinen muisti tai valokuvamuisti olisi oikea termi.

   Miksi kutsutaan henkilöä, joka muistaa kaiken lukemansa?

   eideettinen muisti. Henkilö, jolla on hypertymesia, voi muistaa lähes kaikki elämänsä tapahtumat hyvin yksityiskohtaisesti.

   Miksi kutsutaan sitä, kun muistaa kaiken kuulemansa?

   Kaikamuisti on erittäin lyhytkestoinen muisti kuulluista asioista. Aivot ylläpitävät monenlaisia muistoja. Kaikuinen muisti on osa aistimuistia, joka tallentaa tietoa kuulemistasi äänistä.