Propagandistisen puheen määritelmä Propagandistisia puheita olisi rajoitettava viipymättä, ja syytettyjen tai heidän asianajajiensa oikeudenkäynnin halventamiseen olisi puututtava ankarasti. Miksi meidän pitäisi kuitenkaan välttämättä uskoa näitä ”ideologisia ja visuaalisia lähteitä”, varsinkin kun ne ovat räikeän propagandistisia?

Mitä tarkoittaa propagandistinen?

: propagandaa, joka on propagandaa, liittyy siihen tai on propagandaa : jolle on ominaista, että ajatuksia, tosiasioita tai väitteitä levitetään tarkoituksellisesti jonkin asian edistämiseksi tai vastakkaisen asian vahingoittamiseksi propagandistinen retoriikka propagandistinen taide ”…

Onko Propagandic oikea sana?

adjektiivi. Propagandaa sisältävä, siihen liittyvä tai sen luonteinen.

Mitä te kutsutte propagandistiksi?

Substantiivi. ▲ Ryhmän tai ideologian kannattaja ja edistäjä, joka levittää propagandaa. supporter. advocate. kannattaja.

Onko Tensionous sana?

tensionous – This Word Does Not Exist. sana, jota ei ole olemassa; sen on keksinyt, määritellyt ja käyttänyt koneoppimisalgoritmi.

Miten sanotaan propagandistinen?

Propagandistisen

 1. Pro-Gand-Etricin foneettinen oikeinkirjoitus. Madge Nienow.
 2. Pro-pa-gan-dis-tic. Baalkrishan Sekhon.
 3. prop-uh-gan-dist. TELLY STANTON.
 4. Mikä on propagandan vastakohta?

  Olemme listanneet kaikki sanan propaganda vastakohdat aakkosjärjestyksessä. totuus. tarkkuus. todellisuus. aitous. aitous.  Miten käytät propagandistia lauseessa?

  Propagandistien lauseesimerkki

 5. Pojanpoikasta hän oli uskonut suojatariffiin, ja koko aktiivisen elämänsä ajan hän oli sen tiukin puolustaja ja propagandisti. …
 6. 1. maaliskuuta hän oli aiheuttanut George Wishartin, karkean elämän miehen ja protestanttisen propagandin, kuristaa ja sitten polttaa.
 7. Mitä propagandistit tekevät?

  Propagandisteilla on tietty tavoite tai joukko tavoitteita. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi he valitsevat tietoisesti tosiasioita, väitteitä ja symbolien esittelyjä ja esittävät ne tavoilla, joilla he uskovat saavuttavansa parhaan mahdollisen vaikutuksen.

  Mikä on käännynnäinen?  henkilö, joka yrittää saada muut ihmiset hyväksymään tietyn uskonnollisen tai poliittisen vakaumuksen, aatteen tai elämäntavan: Istuin erään naisen vieressä, joka osoittautui buddhalaiseksi käännyttäjäksi. Hän on väsymätön ammattinsa puolestapuhuja.

  Mikä on tarkoituksellisuuden vastakohta?

  Vastakohta tahallisesti tai vapaaehtoisesti tehdylle. accidental. vahingossa. inadvertent. unintended. unintentional. unintentional. tahaton.

  Voivatko ihmiset olla hauraita?

  Mikä on tenuous-sanan määritelmä? Jotain haurasta on venytetty ohueksi ja se voi murtua milloin tahansa. Henkilöä, jolla on hatara ote mielenterveydestään, on syytä tarkkailla tarkoin.

  Mikä on synonyymi sanalle tenuous?

  Joitakin yleisiä tenuous-sanan synonyymejä ovat slender, slight, slim ja thin. Vaikka kaikki nämä sanat tarkoittavat ”ei paksu, leveä, runsas tai tiheä”, tenuous tarkoittaa äärimmäistä ohuutta, pehmeyttä tai substanssin ja lujuuden puutetta. a tenuous thread.

  Mikä on hyvä esimerkki propagandasta?  Kaksi esimerkkiä propagandasta ovat Uncle Sam -armeijan rekrytointijulisteet ensimmäisestä maailmansodasta tai Rosie the Riveter -juliste toisesta maailmansodasta. Molemmissa esimerkeissä käytetään symboleja, jotka edustavat voimaa ja kiireellisyyden tunnetta, kun ne kannustavat Yhdysvaltojen kansalaisia liittymään sotaponnistuksiin.

  Mikä on propagandistinen essee?

  Propaganda on kirjoittajan yritys vaikuttaa yleisön mielipiteeseen, usein käyttämällä valikoivaa sanamuotoa tai jättämällä pois tiettyjä totuuksia tai ajatuksia. Propagandistisen esseen kirjoittaminen on muodoltaan samanlaista kuin minkä tahansa muun tyyppisen esseen kirjoittaminen, mutta tutkimuksesi, sävysi ja sanavalintasi ovat aivan erilaisia.

  Mikä on esimerkki valeasusta?

  Verbi Hän yritti naamioida äänensä puhelimessa, mutta pystyin sanomaan, että se oli hän. Hän naamioi itsensä peruukilla ja silmälaseilla. Me naamioimme sen, että olimme pettyneitä. Substantiivi Hänellä oli naamioituna silmälasit, tekoviikset ja lippis. Kuuluisa varas tunnetaan naamioitumisen mestarina.

  Mikä uskonto on maailman paras uskonto?

  Suurimmat uskonnolliset ryhmät

  Islaminusko
  Religio Joukkoja (miljardeja) Kulttuuriperinne
  Kristinusko 2,4 Abrahamilaiset uskonnot
  1. 9 Abrahamilaiset uskonnot
  Hindulaisuus 1.2 Indian uskonnot
  Buddhalaisuus 0.5 Indian uskonnot

  Onko käännyttäminen synti?

  Proselytisaatio pelkistää ihmiset asioiksi, jotka on valloitettava. Toisin sanoen käännyttäminen on syntiä.

  Onko käännyttäminen laitonta?  Työpaikalla tapahtuvaa julistamista voidaan pitää laittomana häirintänä. Jos työtoveri kutsuu sinut kirkkoon työn ulkopuolella, se on täysin normaalia. Jos kieltäydyt kutsusta ja hän jättää asian sikseen, ei pitäisi olla mitään syytä valittaa.

  Mikä on propagandan verbi?

  Propagandan määritelmä
  transitiivinen verbi. : alistaa propagandalle myös : harjoittaa propagandaa. intransitiivinen verbi.

  Mikä on esimerkki valeasusta?

  Verbi Hän yritti naamioida äänensä puhelimessa, mutta pystyin sanomaan, että se oli hän. Hän naamioi itsensä peruukilla ja silmälaseilla. Me naamioimme sen, että olimme pettyneitä. Substantiivi Hänellä oli naamioituna silmälasit, tekoviikset ja lippis. Kuuluisa varas tunnetaan naamioitumisen mestarina.

  Mikä on hyvä esimerkki propagandasta?

  Kaksi esimerkkiä propagandasta ovat Uncle Sam -armeijan rekrytointijulisteet ensimmäisestä maailmansodasta tai Rosie the Riveter -juliste toisesta maailmansodasta. Molemmissa esimerkeissä käytetään symboleja, jotka edustavat voimaa ja kiireellisyyden tunnetta, kun ne kannustavat Yhdysvaltojen kansalaisia liittymään sotaponnisteluihin.

  Onko julkistaa verbi?  verbi (käytetään objektin kanssa), pub-li-cized, pub-li-ciz-ing. antaa julkisuutta; tuoda julkisuuteen; mainostaa: He julkistivat kokouksen parhaansa mukaan.

  Mikä on substantiivi julkistaa?

  julkisuudenhoitaja. Henkilö, joka julkaisee.

  Onko se Publicise vai publicize?

  verbi (käytetään objektin kanssa), pub-li-cized, pub-li-ciz-ing. antaa julkisuutta; tuoda julkisuuteen; mainostaa: He julkistivat kokouksen parhaansa mukaan.

  Miten käytetään publicize lauseessa?  1 Kirjailija esiintyi televisiossa mainostaakseen uusinta kirjaansa. 2 He lensivät Eurooppaan mainostaakseen pakolaisten ahdinkoa. 3 He ovat aloittaneet mainosiskun elokuvan mainostamiseksi. 4 Lehti on ollut hyvä tapa tehdä avoimia työpaikkoja tunnetuksi.

  Onko Julkistaminen sana?

  Lisätä tai pyrkiä lisäämään merkitystä tai mainetta suotuisalla julkisuudella: ballyhoo, boost, build up, enhance, promote, puff, talk up, tout. Epävirallinen: plug. Slangi: hype.

  Miten horisonttia käytetään lauseessa?

  Purjehdimme kohti horisonttia. Aurinko nousi hitaasti itäisen horisontin yläpuolelle. Nämä löydöt ovat avanneet uusia näköaloja syöpätutkimuksen alalla.

  Miten käytät eliminoida lauseessa?

  Lääkärit pyrkivät poistamaan epidemian syyt. Elimistö poistaa jätteitä luonnollisesti. Yhtiö aikoo poistaa yli 2 000 työpaikkaa ensi vuoden aikana. Hän yrittää poistaa rasvaiset ruoat ruokavaliostaan.

  Mikä on synonyymi sanalle eliminoida?

  Muut sanat eliminoida
  1 hävittää, karkottaa, poistaa, hävittää, hävittää, hävittää, hävittää, leikata pois, hävittää, karsia, kitkeä pois, leimata pois, pyyhkiä pois. 2 heittää pois, sulkea pois, pudottaa, poistaa, lukuun ottamatta. Katso synonyymit sanalle eliminoida Thesaurus.com.

  Miten kirjoitetaan eliminoida tai eliminoida?

  Kuinka loitsut eliminoivat? -Englanninkielen oikeinkirjoituksen sanakirja

 8. Eliminoitujen: Eliminoitu on kirjoitettu E-L-I-M-I-N-A-T-E-D. …
 9. Eliminoidun määritelmä: kuvaa jotain tai henkilöä, joka on poistettu, poistettu tai lähetetty -TED.

  Onko poistettu merkitys?

  voittaa joku niin, ettei hän voi jatkaa kilpailussa: Hänet suljettiin pois kilpailun kolmannella kierroksella. Tesaurus: synonyymit, antonyymit ja esimerkit.

  Mikä on eliminoinnin substantiivimuoto?

  Mikä on antonyymi sanalle eliminoida?

  Antonyms. necessitate break unmake engage clasp enlist. preclude close out rid of obviate.