Mikä tekee Dentonista ainutlaatuisen?Denton on vilkas pohjoisteksasilainen kaupunki, joka tunnetaan upeasta elävästä musiikkielämästään, vilkkaasta yöelämästään, upeasta oikeustaloaukiostaan ja kahdesta suuresta yliopistostaan.

Onko Denton hyvä paikka asua?

Denton sijaitsee Dentonin piirikunnassa, ja se on yksi Teksasin parhaista paikoista asua. Asuminen Dentonissa tarjoaa asukkaille tiiviin esikaupunkimaisen tunnelman, ja suurin osa asukkaista vuokraa asuntonsa. Dentonissa on paljon baareja ja puistoja. Dentonissa asuu paljon nuoria ammattilaisia, ja asukkaat ovat yleensä konservatiivisia.

Millaisia ihmisiä asuu Denton TX:ssä?

Viisi suurinta etnistä ryhmää Dentonissa, TX:ssä ovat Valkoinen (ei-ispanjalainen) (58,9 %), Valkoinen (latinalaisamerikkalainen) (19,9 %), Musta tai afroamerikkalainen (ei-ispanjalainen) (9,38 %), aasialainen (ei-ispanjalainen) (4,18 %) ja muu (latinalaisamerikkalainen) (2,9 %).

Mitä tiedät Dentonista?

Denton on kaupunki ja Dentonin piirikunnan pääkaupunki Teksasissa, Yhdysvalloissa. Asukasluvultaan 139 869 vuonna 2020 se on Teksasin 27. väkirikkain kaupunki, Yhdysvaltojen 197. väkirikkain kaupunki ja 12. väkirikkain kaupunki Dallasin ja Fort Worthin metropolialueella.

Mikä on rikollisuuden määrä Denton Texasissa?

Dentonin vuosittaiset rikokset

Väkivaltaiset yhteensä
Rikosten määrä 338 2 978
Rikollisuuden määrä (1000 asukasta kohti) 2. 42 21,29

Onko Denton TX Dallasin esikaupunki?

Me emme ole lähiö.” John Baen, Pohjois-Texasin yliopiston pitkäaikainen kiinteistöalan professori, menisi vielä askeleen pidemmälle: Denton ei voi olla esikaupunki, koska Dentonissa on esikaupunkeja, hän sanoi. Hän mainitsi esimerkiksi Krumin ja Sangerin kaupungit, joiden asukkaat tulevat Dentoniin ostoksille ja töihin – eivät Dallasiin.

Onko Denton Texasissa tornadoja?Tornadovahinkojen riski Dentonissa on paljon suurempi kuin Texasissa keskimäärin ja paljon suurempi kuin maassa keskimäärin.Millaista on asua Denton TX:ssä?

Millaista on asua Dentonissa, Texasissa? Tämä vilkas yli 136 000 asukkaan yliopistokaupunki tarjoaa helpon pääsyn vilkkaaseen Dallasiin, uskomatonta musiikkia ja viihdettä, vahvan cowboy-skenen ja kohtuulliset elinkustannukset, ja kaikki tämä ystävällisessä ympäristössä, joka on huomattava jopa teksasilaiskaupungiksi.

Kuinka usein Denton Texasissa sataa lunta?

Ilmaston keskiarvot

Denton, Texas Yhdysvallat
Sadanta 38.9 in. 38.1 in.
Lumimäärä 0. 7 in. 27.8 in.
Sademäärä 74.6 pv 106.2 pv
Aurinkoista 232 pv 205 pv

Mihin tornadot iskevät eniten Teksasissa?

Galvestonin piirikunnassa esiintyy eniten tornadoja. Maakunnassa nähtiin yhteensä 32,69 tornadoa 100 neliökilometriä kohti vuosina . Fort Worthin eteläpuolella sijaitseva Johnsonin piirikunta on toiseksi suurin: 14,21 tornadoa 100 neliökilometriä kohti. Harrisin piirikunta on kolmantena 14,18 tornadoa 100 neliökilometriä kohti.

Missä Tornado Alley sijaitsee Texasissa?

Tornadokuja voidaan määritellä myös alueeksi, joka ulottuu Teksasin keskiosasta Kanadan preerioille ja Coloradon itäosasta Pennsylvanian länsiosaan. On myös väitetty, että Tornadokuja on lukuisia.

Milloin Denton TX:ssä oli viimeksi tornado?Julkaistu 30. huhtikuuta 2019 – Päivitetty 1. toukokuuta 2019 klo 10:48 pm. Fort Worthin kansallisen sääpalvelun toimisto vahvisti keskiviikkona, että kaksi EF-1-tornadoa iskeytyi Dentonin piirikuntaan tiistai-iltana. Dentonissa myrskytuhot aiheutti lyhyt EF-1-tornado, NWS kertoi.

Mikä on kylmin kuukausi kohteessa Denton Texas?

Tammikuu
Kylmin kuukausi vuodessa kohteessa Denton on tammikuu, jolloin keskimääräinen pakkanen on 35°F ja korkein 56°F.

Kuinka monta päivää vuodessa sataa Denton Texasissa?

Dentonissa sataa keskimäärin 75 päivänä vuodessa. Sadetta on sade, lumi, räntäsade tai raekuuro, joka putoaa maahan.
Ilmaston keskiarvot.

Denton, Texas Yhdysvallat
Sadetta 39,1 in. 38,1 in.
Lumensadetta 0. 4 in. 27.8 in.
Sademäärä 74.6 pv 106.2 pv
Aurinkoista 228 pv 205 pv

Onko turvallista ajaa tänään Denton TX?

Ajo-olosuhteet ovat hyvät. Pysy valppaana sääennusteiden muutoksista. Ajo-olosuhteet ovat erinomaiset.

Onko Denton maaseutua vai kaupunkia?CityLab-hankkeessa määriteltiin erilaisia esikaupunkeja, ja sen mukaan Denton on ”harva esikaupunki”, mikä hankkeen määritelmän mukaan tarkoittaa pääasiassa esikaupunkia, jossa on pieni kaupunkisydän ja esikaupunkityyppisiä lähiöitä.

Onko Denton Texasissa tornadoja?

Tornadovahinkojen riski Dentonissa on paljon suurempi kuin Texasissa keskimäärin ja paljon suurempi kuin maassa keskimäärin.

Kuinka nopeasti Denton TX kasvaa?

Denton on Teksasin 22. suurin kaupunki, ja sen väkiluku on 148 000 (2020), mikä on yli kaksinkertainen verrattuna kaupungin väkilukuun vuonna 1990. Myös Dentonin piirikunta kasvaa nopeasti. Dentonin piirikunnan väestönkasvu on keskimäärin 2,23 prosenttia vuodessa. Piirikunnan väkiluku on tällä hetkellä lähes 945 000.

Asuuko Denton Texasissa mustia ihmisiä?

Denton on kaupunki Dentonin piirikunnassa Texasissa. Dentonin asukasluku vuonna 2020 on 145 167.
Väestö rodun mukaan.

Rotu Väestö Väestö prosenttiosuus
Musta tai afroamerikkalainen 14 073 10. 07%
Kaksi tai useampaa rotua 10 483 7,50%
Aasialainen 5 593 4. 00 %
Joku muu rotu 4,660 3.33 %

Kuinka monta yli 65-vuotiasta on Dentonin piirikunnassa?

Toimiston 24. kesäkuuta julkaisemat väestöerittelyt osoittavat, että 65-vuotiaiden ja sitä vanhempien asukkaiden määrä kasvoi 99,55 prosenttia . Vaikka Dentonin piirikunnan kokonaisväestö kasvoi 887 207 asukkaaseen eli yli 33 prosenttia, senioriväestön osuus piirikunnan väestöstä kasvoi 7 prosentista vuonna 2010 10,5 prosenttiin vuonna 2019.

Mikä on Denton Texas 2022?Dentonin piirikunnan (Texas) arvioitu väkiluku on 972 605, ja Yhdysvaltojen viimeisimpien väestönlaskentatietojen mukaan sen kasvuvauhti oli 3,02 % viime vuonna.

Minkä suurkaupungin lähellä on Denton Texas?

Kaupungit lähellä Denton, Texas: Corinth, TX. Highland Village, TX. Little Elm, TX.

Pidetäänkö Dentonia DFW:nä?

DFW-alueen yleiskatsaus
Dallas-Fort Worth-Arlingtonin suurkaupunkialue (eli DFW-metroplex, Dallasin metropolialue, DFW-alue, Pohjois-Texas) käsittää kolmetoista Pohjois-Texasin piirikuntaa: Collin, Dallas, Denton, Ellis, Hood, Hunt, Johnson, Kaufman, Parker, Rockwall, Somervell, Tarrant ja Wise.

Missä Denton Texas sijaitsee suhteessa Dallasiin?

Denton, kaupunki, Dentonin piirikunnan pääkaupunki (1857), Pohjois-Texas, Yhdysvallat Denton sijaitsee noin 56 km Dallas-Fort Worthista luoteeseen.

Kuinka kaukana Denton Texas on Oklahoman rajalta?47 mailia
Denton kartta
Maantieteellisesti se sijaitsee 76 km etelään Oklahoman ja Texasin rajalta ja 79 km luoteeseen Dallasista.

Mistä Pohjois-Texas tunnetaan?

Saavutukset. UNT on yksi maan suurimmista julkisista tutkimusyliopistoista, jossa opiskelee yli 42 000 opiskelijaa. UNT on 244 tutkinto-ohjelmansa ansiosta Dallas-Fort Worthin kattavin yliopisto. UNT on yksi maan monimuotoisimmista yliopistoista, jossa on 10 400 espanjalaista opiskelijaa ja 6 300 afroamerikkalaista opiskelijaa.

Miksi kansainväliset opiskelijat menevät Teksasiin?

Kaiken kaikkiaan Texas State on ystävällinen kampus, jolla on paljon tarjottavaa kansainvälisille opiskelijoille: arvostettuja ohjelmia, kauniita puistoja ja kampusta, taide-, kulttuuri-, poliittisia ja urheilutapahtumia sekä kätevä sijainti lähellä kahta Teksasin eklektisintä kaupunkia, Austinia ja San Antoniota.