Wildwoods Realm Tear 1 Kun olet tehnyt sen, palaa Kratosin kodin ulkopuolella olevalle Mystic Gatewaylle ja mene takapihalle. Siellä poista Hel’s Bramble ja kiipeä seinää pitkin, mene sitten eteenpäin ja laskeudu alas reunaa pitkin. Vasemmalla puolellasi on Hidden Chamberin sisäänkäynti.

Miten pääset Wildwoodsin salaiseen kammioon?

Piilotettu kammio 1 – Wildwoods
Pääset sinne menemällä Kratosin talon takaosaan ja raivaamalla mustat köynnökset pois puutikkaiden päältä. Kiipeä ylös areenalle, taistele vihollisia vastaan ja laskeudu seuraavalle alueelle ja käänny vasemmalle, jolloin huomaat piilotetun kammion. Tämä piilotettu kammio sisältää kolme avattavaa Realm Tearsia.

Onko Wildwoodsissa Valkyyria?

Valkyyrien löytäminen edellyttää, että alat avata piilotettuja kammioita. Kohtaat ensimmäiset kammiot hyvin varhaisessa vaiheessa peliä – Wildwoods-osassa, Daudi Kaupmaorin pomotaistelun aikoihin – ja sinulle sanotaan selvästi, ettet voi avata niitä vielä.

Mitä Wildwoodsissa on vielä löytämättä?

Wildwoodin alueelle on kätketty neljä esinettä, yksi Odinin korppi, yksi Nornirin arkku ja kaksi mystistä porttia. Muutamat keräilyesineet vaativat sinua palaamaan myöhemmin, kun sinulla on tarvittavat välineet päästäksesi tietyille alueille.

Miten Wildwoodsin portti avataan?

Avaa edessäsi oleva portti vetämällä ketjusta ja jäädytä sitten vaihde. Käänny kuitenkin oikealle, ennen kuin menet portin läpi. Siellä on arkku alkovissa, joka avautui portin mukana. Kun olet päässyt porttiparin läpi, käänny vasemmalle.

Missä ovat kaikki piilotetut kammiot?

Odinin piilotetut kammiot löytyvät seuraavista paikoista:

  • Wildwoods: Kratosin kodin takana.
  • Witchin luola: lähellä Freyan kodin sisäänkäyntiä.
  • Foothills: Missä Sindri ilmestyy Warin Jumalaan ensimmäistä kertaa.
  • Vuori: Vuoren sisällä, jossa Kratos ja Atreus käyttävät kynsiä päästäkseen yläosaan.

Millä tasolla sinun on oltava avataksesi Wildwoodsin?Voidaksesi liittyä metsänvartijoiden seuraan matkallesi Wildwoodsiin sinun on oltava Tähtiratsastaja, avattava Mistfall ja saavutettava vähintään taso 16. Sinun on myös saatava valmiiksi tehtävä, jossa puhut Ranialle, kun Dundullin vaalit ovat ohi.

Mikä on God of Warin vaikein Valkyrie?

Rota. Rota voi olla haastava, sillä hänellä on paljon tarttumishyökkäyksiä, jotka aiheuttavat uskomattoman paljon vahinkoa. Aina kun hän nousee ilmaan ja poistuu ruudulta, väistä oikealle, jotta hän ei laskeudu päällesi. Toista tämä sitten vielä kaksi kertaa, sillä hän seuraa sitä useilla yrityksillä.Miten pääsen Odinin salaiseen kammioon?

Gierdfulin Odinin kätketty kammio on Foothillsissä, Yhdeksän järven ja vuoren välisellä alueella, jonne pääsee Vanaheimin tornin kautta. Sindrin leiristä kiipeät ylös jyrkänteelle ja ohitat useita kirottuja savutoteemeja, minkä jälkeen tulet vasemmalla olevaan tunneliin, joka johtaa Vuorelle.

Missä on helpoin Valkyrie?

Vaikka yhtäkään God of Warin valkyyrioista ei voi sanoa ”helpoksi”, jotkin niistä ovat varmasti hieman vähemmän haastavia kuin toiset. Tämä voi jossain määrin riippua pelaajien varustuksesta, mutta yleisesti ottaen Gunnr on luultavasti paras paikka aloittaa.

Voitko palata Wildwoodsiin?

Vaikka tämä maamerkki vaatii Thamurin taltan, et pääse siihen käsiksi ennen kuin olet suorittanut Sickness-tehtävän. Tämä avaa kyvyn matkustaa mihin tahansa Mystic Gatewayyn mistä tahansa Mystic Gatewaystä, jolloin voit palata Wildwoodsiin ja tutkia sitä rauhassa.

Missä ovat Wildwoodin sodanjumalan artefaktit?God of War Lost and Found -löytöpaikat (Wildwoods)
Se on oikealla portista, jonka läpi Kratos ja Atreus menevät metsästämään. Kun seuraat Atreusta hänen metsästyksessään, tulet kivisillalle. Käänny vasemmalle juuri ennen siltaa löytääksesi toisen esineen.

Miten God of Warissa pääsee joen solaan?


Lainaus videolta:

Miten pääset God of Warin salaisiin kammioihin?

Voit käyttää sitä vuorovaikutuksessa peiliovien kanssa Circle-painikkeella ja liikuttamalla Kratosin kättä, kunnes valopalkki palaa punaisena ja ohjain alkaa jyristä. Paina tässä vaiheessa R2-painiketta lasin särkemiseksi ja toista, kunnes Hidden Chamberin ovi aukeaa.

Missä on Odinin kätketty kammio?

Foothills
Gierdfulin Odinin kätketty kammio on Foothillsissä, Yhdeksän järven ja vuoren välisellä alueella, jonne pääsee menemällä Vanaheimin tornin läpi. Sindrin leiristä kiipeät ylös jyrkänteelle ja ohitat useita kirottuja savutoteemeja, minkä jälkeen tulet vasemmalla olevaan tunneliin, joka johtaa Vuorelle.

Mikä tehtävä sinun on tehtävä avataksesi Wildwoods SSO:n?Jotta voit aloittaa seikkailusi Wildwoodsissa, sinun tulee:

  1. Saavuta taso 12.
  2. Suorita tehtävä Firgrovessa Mrs. Packardin kanssa, josta saat hänen vuokralaskun.
  3. Avaa Mistfall.
  4. Suorita tehtävä Mistfallissa, jossa autat Dundullia valitsemaan uuden neuvoston päällikön.


Voitko palata Wildwoodsiin?

Vaikka tämä maamerkki vaatii Thamurin taltan, et pääse siihen käsiksi ennen kuin olet suorittanut Sickness-tehtävän. Tämä avaa kyvyn matkustaa mihin tahansa Mystic Gatewayyn mistä tahansa muusta Mystic Gatewaystä, jolloin voit palata Wildwoodsiin ja tutkia sitä kaikessa rauhassa.

Voitko palata takaisin River Passin sodanjumalaan?

River Pass -alueelle on mahdotonta päästä takaisin ennen kuin olet edennyt pääjuonessa melko pitkälle. Palaat tänne kuitenkin ”Uuden määränpään” aikana. Ensimmäinen osa tästä matkasi vaiheesta tapahtuu alhaalla Witch’s Cave -luolassa, mutta lopulta kiipeät ylös ja ulos kaivosta.

Missä Kratos ja Atreus asuvat?

Kratos ja Atreus asuvat edelleen mökissä, ja suojavarasto on rakennettu uudelleen, jotta heidän kotinsa pysyisi turvassa koko Fimbülwinterin ajan. He adoptoivat myös sudet Fenrir, Speki ja Svanna.